BIST 9.458
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.497,94
HABER /  MAGAZİN

Deniz Seki kaçıyor mu? Yapımcısı ilk kez konuştu!

Hakkında yakalama kararının çıkmasının ardından polis tarafından her yerde aranan ünlü sanatçı Deniz Seki'nin yapımcısı Bülent Seyhan ilk kez konuştu.

Abone ol

Kanaltürk ekranlarında yayınlana 2. Sayfa programına katılan Deniz Seki'nin yapımcısı Bülent Seyhan sessizliğiin ilk kez bozdu ve 'Deniz Seki kaçtı' iddialarına cevap verdi..

İŞTE BÜLENT SEYHAN'IN ŞOK AÇIKLAMALARI...

Tüm merak edilenlen soruları canlı yayında cevaplayan Seyhan 'Deniz Seki nerede?' sorusuna şöyle cevap verdi..

DENİZ SEKİ KAÇTI MI NEREDE?

Deniz mutlaka teslim olur. Adresleri belli kaçacak durumu yok. Bu durum 2 aydır gündemde kaçacak olsaydı kaçardı zaten. Böyle bir niyeti yok.  Ailesiyle konuştum ama henüz bir haber yok, sizler gibiyim ben de bilmiyorum...



DENİZ SEKİ NE ZAMAN TESLİM OLUR?

Deniz Seki şu an yıkılmış durumda. Deniz normlade hayal dolu bir insan ama şu an tamamen bitmiş durumda… Şu anda düşünebiliyor musunuz oranın bir cehenem olduğunu bilen birisi. Böyle konuşan birisi tekrar oraya girmek ıstemıyor.

BENİ ASSINLAR DAHA İYİ…

Bu sözleri söylerken ağlıyor. Aklıma geldikçe ağlıyordu bu kız. Bir hata yaptı bir ortamda bulundu boşluğuna geldi. Üretken insan, yazan insan, iyi işleri yapan insan o ortamda bulundu ve hata işledi ve bedelini ağır ödedi. Bu ülkeyi yönetenler kimlerse görmesı gerekiyor. Bu kadar ağır ceza yok. Bu kadın bunun ticaretini yapmadı.

KİMLER DENİZ SEKİ'Yİ BU DURMA GETİRDİ?

En büyük düşmanı insanın arkdaşı çevresi ama o çevreden kurtuldu yeni hayata büründü. Diyecek bir şey bulamıyoruz, sözler bitti. Deniz'i kadınlar değil de hayatında kimler varsa onlar bu duruma getirdi.  Bir kere kulalndım hata yaptım, tövbe ettim diyerek konuşan bir insan. Bunun için savaşan insandı Deniz.

Sıradan bir insan değil Deniz.. Aileisyle görüşüyorum kardeşi Serdar ile samimiyim onlarda bilmiyor...

AİLESİ İRTİBATA GEÇİYOR MU?

Derine girmedim bugün onlarla terar konuşacağım tek bildiğim Deniz hakksızlığa uğradı.