BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,06
ALTIN 2.326,36
HABER /  MAGAZİN

Deniz Seki hakkında yeni karar! 2016'da...

Uyuşturucu nedeniyle cezaevinde yatan ünlü sanatçı Deniz Seki'nin 2016'da başka cezaevine nakledileceği konuşuluyor.

Abone ol

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ‘Uyan Türkiyem’ programının sunucusu Tahir Sarıkaya, Deniz Seki hakkında yeni bilgiler paylaştı.

Deniz Seki hakkında söylediği sözlerin neredeyse tamamının doğru çıktığını belirten Sarıkaya, 'İddialarımın hepsi tek tek çıkıyor. Çok özel bir bilgi aldım bunu da izleyicilerle paylaşmak istiyorum. Deniz Seki Haziran ayında muhtemelen Kocaeli Yarı Açık Kadın Cezaevi'nde olacak' dedi.

TAHLİYEDEN UMUDUNU KESTİ

Ünlü sanatçının cezaevinde gitar kursuna başladığını da ifade eden Uyan Türkiyem sunucusu Tahir Sarıkaya, sözlerini şöyle sürdürdü; 'Deniz Seki haftada 3 gün kütüphane alanında bir odada gitarla şarkı besteliyor.

GİTAR KURSU ALIYOR

Nişanlısı gitarı Seki'ye getirdi. Bu gayet normal; bu tip müzik aletleri isteyenler Adalet Bakanlığı'ndan talepte bulunabiliyor. Deniz Seki de haftada 3 gün halk eğitim merkezi aracılığıyla gitar kursu alıyor.

2016'DA KOCAELİ CEZAEVİNE GÖNDERİLECEK

Geçen hafta Oktay Kaynarca cezaevinde çekim yapıyordu, Deniz Seki'yi ziyaret etti. Oturup dertleştiler. Bu bilgiyi de cezaevinden aldım. Deniz Seki de tahliyeden umudunu kesti ama morali gayet iyi. 2016'da Kocaeli Yarı Açık Kadın Cezaevi'ne geçecek.'