BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.425,22
HABER /  MAGAZİN

Deniz Baysal kaç yaşında neden tazminat ödeyecek?

Deniz Baysal kaç yaşında, aslen nereli ve neden tazminat ödeyecek soruları merak konusu oldu. Başarılı birçok dizide boy gösteren Deniz Baysal son olarak Söz dizisinde Savcı Derya Duman'ı canlandırıyor. TRT 1 ekranlarındaki diziden ayrılıp başka bir diziye geçen Deniz Baysal 112 bin tazminat ödeyecek.

Abone ol

Deniz Baysal'ın ismi son günlerde sık sık anılmaya başladı. Söz dizisindeki Savcı Derya Duman karakteri ile beğeni kazanan Deniz Baysal'ın başı şimdilerde 112 binlik tazminat ile dertte. 

Star TV'de ekrana gelen Söz isimli dizi projesinde rol üstlenen Deniz Baysal, Sonart Medya Yayıncılık A.Ş tarafından hakkında açılan tazminat davasını kaybetti. TRT 1 ekranlarındaki Sevda Kuşun Kanadında adlı yapımı bırakıp Rüzgarın Kalbi isimli projede rol aldığı iddiası ileri sürülen Deniz Baysal 112 bin TL ödeyecek.

DENİZ BAYSAL KİMDİR: Oyuncu Deniz Baysal 5 Nisan 1991 doğumlu ve aslen İzmirli. 

Son ve ortaokul öğrenimini Karşıyaka İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. 10 yıl boyunca Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda görev aldı. Şu an Celal Bayar Üniversitesinde Uluslararası Ticaret okumaktadır

İlk olarak Derin Sular, Bitmeyen Şarkı, Babalar ve Evlatlar gibi bazı dizilerde roller aldı. Aşk Ekmek Hayaller adlı dizide canlandırdığı "Karaca Yılmaz" rolü ile tanınmaya başladı. 2014 yaz ayında başlayan Kaçak Gelinler adlı dizide canlandırdığı Kainat Gencer karakteri ile geniş bir hayran kitlesi kazandı. Show TV'de başlayan Beyaz Yalan adlı dizide birbirine sadece yüz olarak benzeyen, karakterleri ve yaşamları tamamen farklı Alara Korel ve Melek Yılmaz adlı iki genç kızı canlandırmıştır.