BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.430,83
HABER /  GÜNCEL

Deniz Baykal'a ne oldu sol tarafına felç mi indi hastalığı ne?

Deniz Baykal hastanede ve yoğun bakımda. Deniz Baykal'ın beyin ölümü gerçekleşti iddiası gerçek değil ancak durumu çok ağır. Peki Deniz Baykal'ın hastalığı ne, Baykal'a ne oldu son durumu ve felç hakkında doktorlar ne diyor?

Abone ol

Deniz Baykal beynine giden ana damarda meydana gelen pıhtı sebebiyle hastaneye kaldırılmıştı. Deniz Baykal'a Ankara Üniversitesi'nde 3 kez beyin ameliyatı yapıldı. Sol kol ve bacağında güçsüzlük olan Deniz Baykal, beynindeki kanama durmadığı için hala uyandırılmış değil. 

Rektörü Prof. Erkan İbiş, üçüncü kez ameliyata alınan Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili son bilgileri verdi. Gelişen tabloda bazı olumsuzlukların bulunduğunu ve yoğun bakımda tedavisi süren Baykal'ın zaman zaman uyandırılmaya çalışıldığını söyleyen İbiş, ünlü siyasetçinin bilincinin kapalı olduğunu söyledi.

BEYİN KANAMASI ÜST SEVİYEDE
Beyindeki kanama ve ödemin en üst seviyede olduğunu belirten İbiş, Baykal'ın hayati tehlikesinin bulunduğunu kaydetti. İbiş "Olayın ilk başladığı anda hayati tehlikesi var zaten, çünkü hep dedik ki ciddi bir durum bu. Ağır bir beyin hasarı ve o hayati tehlike her an var. Yine de var elbette ki ama bu hastaneye geldiği anda da vardı.' dedi.

FELÇ DURUMU VAR MI?
Bir gazetecinin felç ya da daha kötü bir durumun yaşanıp yaşanmayacağına yönelik öngörüsünü sorması üzerine İbiş, "Elbette zaman gösterecek, o süreç içerisinde ne gibi gelişme olacak, akciğerindeki enfeksiyon ne derece beynin yeterli oksijenlenmesine izin verecek. Şimdiden ne söylersek aslında tahminden öteye gitmez ama o tahminler de değişik, farklı yorumlara yol açabilir. O yüzden de süreci hep beraber takip edeceğiz, süreç içerisinde göreceğiz." karşılığını verdi.

Deniz Baykal'ın çocukları kızı Aslı Ataman FETÖ'cü diye...

Ataç Baykal ne iş yapıyor Deniz Baykal'ın profesör oğlu kimdir?

Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal ve çocuklarıDeniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal ve çocuklarıDeniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal ve çocuklarıDeniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal ve çocuklarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN