BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.248,16
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Deniz Baykal'a ilginç teklif! AK Parti'ye gel

Deniz Baykal'ın en yakınındaki isimlerden biri olan Savcı Sayan, Baykal'ı AK Parti'ye davet etti.

Abone ol

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, bir dönem sağ kolu olan Savcı Sayan tarafından istifaya çağrıldı.

Bir dönem CHP’de üst düzey görevlerde bulunmuş ve eski Genel Başkan Deniz Baykal’ın en yakınındaki isimlerden biri olan Savcı Sayan, Ülke TV ekranlarında yayınlanan Sıradışı programında çarpıcı sözler söyledi.

KILIÇDAROĞLU'NA ELEŞTİRİ

Sınırımızı ihlal eden Rus uçağının düşürülmesinin arından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tutumunu eleştiren Sayan, başta Baykal olmak üzere birçok isme açık çağrıda bulundu.

AK PARTİ'YE KATILIN!

Sayan, “Sayın Kılıçdaroğlu kuşatılmış CHP ile birlikte Putin’e hizmet ediyor. Sayın Baykal ve arkadaşları ve oradaki milli CHP’liler bir an önce partiden ayrılmalı, AK Parti’ye katılıp, ülkeyi milli anlamda temsil etmeleri gerekiyor. Sn. Baykal’ı, Sn. Kesici’yi CHP’nin içinde ‘vatan’ denilince kemikleri sızlayan bütün CHP’lileri, kuşatılmış CHP’yi kurtarmaya davet ediyorum.

ATATÜRK CHP'Sİ DEĞİL

Kurtaramıyorlarsa bir an önce istifa etsinler, çünkü bu CHP Atatürk’ün CHP’si değildir. Bu CHP “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” diyen CHP değildir. Bu CHP, “Söz konusu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın düşürülmesiyse, gerisi teferruattır” diyerek Putin’e Esed’e yaklaşan CHP’dir.

BAYKAL ERDOĞAN'LA BİRLİKTE HAREKET ETMELİ

Paralel örgütle hareket eden, uluslararası güçlerle hareket eden bir CHP haline gelmiştir. Bu ülkenin zararınadır. Bunun önderliğini Sn. Baykal gibi insanlar yapmalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte milli bir takım ahengi içinde Rusya’ya ve herkese karşı dimdik şekilde durması gerekir” ifadelerini kullandı.