BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.294,65
HABER /  GÜNCEL

Deniz Baykal'ın sağlık durumu kötüye gidiyor

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'a tedavi gördüğü hastanede dün 3. operasyon yapıldı. Prof. Dr. Erkan İbiş, Baykal'ın yoğun bakıma alındığını ve hayati tehlikesinin sürdüğünü söyledi.

Abone ol

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Beyin kanaması nedeniyle dün üçüncü kez ameliyata alınan Deniz Baykal'ın yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtilirken, yoğun kanama nedeniyle hayati tehlikeyi atlamadığı açıklandı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise doktorların yoğun çabasının sürdüğünü söyleyerek "Tüm dualarımız Deniz Baykal için diye" konuştu.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Erkan İbiş, üçüncü kez ameliyata alınan Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili dün gece açıklama yaptı. Gelişen tabloda bazı olumsuzlukların bulunduğunu ve yoğun bakımda tedavisi süren Baykal'ın zaman zaman uyandırılmaya çalışıldığını söyleyen İbiş, ünlü siyasetçinin bilincinin kapalı olduğunu söyledi.

Deniz Baykal öldü mü? Durumu kötü şok iddia salladı

BEYİN KANAMASI ÜST SEVİYEDE

Beyindeki kanama ve ödemin en üst seviyede olduğunu belirten İbiş, Baykal'ın hayati tehlikesinin bulunduğunu kaydetti.

Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal ve çocuklarıDeniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal ve çocuklarıDeniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal ve çocuklarıDeniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal ve çocuklarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

CHP