BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.438,24
HABER /  POLİTİKA  /  HDP

Demirtaş'tan Sur açıklaması! Sizden korkmuyoruz

Sur için yaptığı çağrı için eleştirilen HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Sur için yeni açıklamalarda bulundu. Demirtaş; ''Geri adım atmayacağız. Her gün onlarca kez tehdit ediliyoruz. Sizden korkmayacağız'' dedi.

Abone ol

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Sur için yaptıkları çağrının süreklilik arz ettiğini belirterek, "Sur'daki durum netleşene kadar demokratik.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Sur için yaptıkları çağrının süreklilik arz ettiğini belirterek, "Sur'daki durum netleşene kadar demokratik eylemlerimize devam edeceğiz. Geri adım atmayacağız" dedi.

BASIN TOPLANTISI DEVAM EDECEK

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, DBP Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek ve DTK Eş Başkanları Hatip Dicle ve Selma Irmak ile birlikte basın toplantısı düzenlendi.

EYLEMLERİMİZ DEVAM EDECEK

HDP Diyarbakır il binasında düzenlenen toplantıda konuşan Demirtaş, Sur için yaptıkları çağrının süreklilik arz ettiğini belirterek, "Halk saat 16.00'da demokratik tepkisini ortaya koymalı. Sur'daki durum netleşene kadar demokratik eylemlerimize devam edeceğiz.

GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ

Geri adım atmayacağız. Her gün onlarca kez tehdit ediliyoruz. Sizden korkmayacağız. Alanlarda olacağız" dedi.