BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.309,84
HABER /  GÜNCEL

Demirtaş'ın karısı kimdir aslen nereli Başak Demirtaş 20 yıl önce...

Selahattin Demirtaş'ın karısı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli ve ne iş yapıyor soruları merak konusu oldu. Edirne cezaevinde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın twitter'da paylaşımı olay oldu.

Abone ol

Selahattin Demirtaş'ın karısı kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli soruları Başak Demirtaş'ın paylaşımlarının ardından merak konusu oldu. Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP’nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş, Twitter’dan eşiyle çekilmiş 2 fotoğraf paylaştı ve “Değil 20 ay, 20 yıl da geçse halimiz bu işte” dedi.

Gazete Habertürk'ten Veysi İpek'in haberine göre Selahattin Demirtaş’ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda ise seçime yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Kendisine ve partisine oy isteyen Demirtaş şu ifadeleri kullandı: “Bir arada yaşayacağız. Bölünmeden, kamplaşmadan; barışarak, demokrasi içinde güçleneceğiz. Cumhuriyetin 100. yılına büyük bir demokratik değişimle hazırlanacağız. Bizi ancak daha fazla demokrasi bir arada tutar, tek adam değil. Ben ne Manisa’dan vazgeçerim ne Mardin’den; ne Edirne’den ne de Hakkari’den. Sen de vazgeçme güzel kardeşim. Herkesin yanlışları oldu geçmişte. Çanakkale’de birlikte yatan akrabalarımızdan, dedelerimizden alalım dersimizi. Cesurca masaya yatıralım hatalarımızı. Biz Meclis’e giremesek tek başına 400 milletvekili alacak. Anayasa’yı istediği gibi değiştirip Meclis’i de, ülkeyi de kendine bağlayacak. HDP nefretinin tek ama tek nedeni budur.”

Demirtaş'ın bestesini kızları çaldı: HDP'nin tutuklu cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın ailesi kamera karşısına geçti. Eşi ve kızları, Selahattin Demirtaş'ın Edirne Cezaevi'nden yazdığı besteyi seslendirdi.

24 Haziran seçimlerine günler kala, HDP’nin tutuklu cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor.

Başak Demirtaş son olarak, kızları Delal ve Dılda ile kamera karşısına geçti. Kızları keman ve gitar çalarken, Başak Demirtaş ise Selahattin Demirtaş’ın bestesini seslendirdi. Video “Hep Selo Başkan mı söyleyecek? Bu sefer de sürpriz yaptık, biz söyleyelim dedik. Sizce nasıl oldu? mesajıyla paylaşıldı.