BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,02
ALTIN 2.324,17
HABER /  SEÇİM

Demirtaş'ın eşi de seçim savaşına katıldı

Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'tan cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Erdoğan'a gönderme

Abone ol

Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın Adana, Mersin ve Hatay ziyaretlerini izleyen Hürriyet si yazarı , izlenimlerini bugünkü köşesinden aktardı.

"Demirtaş'ın hesabı 2015 üzerine" başlıklı bugünkü yazısında Küçükşahin, Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'la yaptığı sohbetten de bölümler paylaştı.

"Çarşamba sabahı Demirtaş'la Hatay'a uçmak için havaalanına gittiğimde İhsanoğlu ile karşılaştım, kısa bir sohbet yaptık" diyen Küçükşahin şunları yazdı:

EŞİNİZİ SEVİMLİ BULANLARIN SAYISI ARTTI

"... Demirtaş'ın eşi Başak Hanım da yanındaydı, "Eşinizi sevimli bulanların sayısı birden artış gösterdi gibi" diye laf attım.

Gülümseyerek, "Hep sevimliydi zaten; ama Türkiye yeni anladı. Bu seçim nedeniyle bu daha görünür oldu, insanlar da kendisini anlamaya başladı" yanıtı verince bu kez gülümseyen Demirtaş oldu.

"Seçimi kazanacak gibi konuşuyor, bu özgüven de hep mi vardı" diye sorduğumda ise Başak Hanımın yanıtı, "Neden olmasın; çünkü savunduğu ilkelere güveniyor, bunda da haklı" oldu.

ERDOĞAN'IN SOKAĞA ÇIKMAMASI LAZIM

Devamını da, "Siz asıl Erdoğan'daki özgüvene bakın, dağlar kadar. Oysa sokağa çıkamaması gerekir. Bizim de ilkelerimiz dağlar kadar, neden çekinelim ki" sözleriyle Demirtaş getirdi.

2015 HESAPLARI

Sohbette Demirtaş, bu seçimin kendileriyle ilgili algıları değiştirmekte önemli rol oynadığını belirtip şu mesajı verdi:

"Bu değişim 10 Ağustos'a yansımasa da 2015 genel seçimine yansıyacaktır. Bunu çok önemsiyorum ve Türkiye için sevindirici buluyorum, asıl bakmamız gereken yer burasıdır."