BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,99
ALTIN 2.420,94
HABER /  GÜNCEL

Demirtaş'ın eşi ben ikna oldum deyip son halini paylaştı!

HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ı, eşi Başak Demirtaş cezaevinde ziyaret etti. Başak Demirtaş, Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Demirtaş'la birlikte çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaşıp altına şu notu yazdı: ''Güzel bir yaşam için görüşlerini, projelerini anlattı. Ben ikna oldum''.

Abone ol

HDP Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ı görmek için her hafta Diyarbakır'dan Edirne'ye giden eşi Başak Demirtaş, bugünkü görüş sonrası sosyal medyadan bir fotoğraf paylaştı.

Başak Demirtaş, bugün Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında yürütülen soruşturma kapsamında, 2016 yılı Kasım ayında tutuklanan Selahattin Demirtaş'ı ziyarete gideceğini de Twitter adresinden paylaşmıştı:

PROJELERİNİ ANLATTI BEN İKNA OLDUM: Demirtaş eşiyle çekilmiş fotoğrafını "Güzel bir yaşam için görüşlerini, projelerini anlattı. Ben ikna oldum :)" notuyla paylaştı.

YİNE UZUN YOLLAR GİDİLECEK: "Yine uzun yollar var gidilecek, bugün günlerden Edirne. Kucak dolusu selamlar götürüp moral depolamaya gidiyorum."

Demirtaş'tan açıklama: Herkes 3 maymunu oynuyor

Demirtaş adaylara seslendi: Haklarını helal etsinler