BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.307,17
HABER /  POLİTİKA

Demirtaş sır mektubu nerede saklıyor?

Abdullah Öcalan'ın İmralı'dan yazdığı ve kamuoyuna açıklanacak mektubu Demirtaş tarafından bakın nasıl koruma altına alındı...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- İmralı tutanakları medyaya BDP üzerinden sızınca Selahattin Demirtaş bu kez işi sıkı tutuyor.

Herkesin içeriğini merak ettiği Abdullah Öcalan'ın mektubunu şimdiye kadar sadece MİT ve Başbakan Erdoğan gördü. Mektup MİT aracılığıyla BDP eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'a dün iletildi.

İmralı tutanaklarının BDP üzerinden sızması nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Demirtaş bu kez 'yoğurdu üfleyerek yiyor". Demirtaş, Öcalan'ın mektubunu cebinde taşıyor ve kimseye de göstermiyor. Bu şekilde medyaya bilgi sızıntısının önüne geçmeye çalışıyor.

5 SAYFALIK MEKTUP

Mektubu Kürtçe Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Leyla Zana ve BDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, Türkçe ise BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in okuması bekleniyor.

Demirtaş'ın elinde olduğu bilinen mektubun cebinde taşıdığı iddia edildi. Sır gibi saklanan mektubun saat 12.30 itibari ile Nevruz Parkı'nda toplanan binlerce kişiye okunması bekleniyor.

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Twitter hesabında 'atılacak sarsıcı adım şimdiden tüm halklara hayırlı olsun' mesajını yayınlanmıştı.

ekran-resmi-2013-03-21,-09.33.39.png