BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Demirtaş, Erdoğan'ın iddiasını Twitter'da ti'ye aldı!

Erdoğan’ın “HDP’nin seçim kampanyasını Obama’nın ekibi yapıyor” iddiasını Twitter'da ti'ye alan Selahattin Demirtaş, Obama'ya çok ilginç bir mantion attı.

Abone ol

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “HDP’nin seçim kampanyasını Obama’nın ekibi yapıyor” iddiası sonrası Twitter'da ABD Başkanı Barack Obama’ya ilginç bir mantion attı.

Erdoğan’ın “Malum partinin kampanya yönetimini, Obama’nın kampanyasını yürüten ekip yapıyor. İstanbul’da bir araya geldiler” iddiasına Demirtaş’tan jet yanıt geldi. Twitter üzerinden Erdoğan’ın sözlerini paylaşan Demirtaş, Obama’ya seslenerek “Bak böyle bir şey varmış hiç de söylemiyorsun, zalım” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'DAN HDP VE OBAMA İDDASI

24-360 ortak yayınında konuşan Erdoğan "Malum partinin kampanya yönetimini, Obama'nın kampanyasını yürüten ekip yapıyor. İstanbul'da bir araya geldiler. Bu görüşmelerde malum medya grupları bir araya geldiler. Barış dediği söylenen kişi, 6-7-8 Ekim'de milleti sokağa döken kişi değil mi?. Böyle bir isme nasıl uyacaksınız. O kampanyayı yürüten ekip, 'yalanı ve iftirayı sürekli kullanın' dedi. Çünkü sürekli yalan söyleyince artık doğru gibi algılanacağını belirttiler. Kampanya aklı, üst akıl bu. Bunu aynen uyguluyorlar." demişti.