BIST 9.748
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.420,86
HABER /  GÜNCEL

Demirören Ronaldo'ya imzalatıyor

Yıldırım Demirören ile Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo anlaşmaya vardı.

Abone ol

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Portekiz Milli Takımı ve Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo ile iş ortaklığı yapıyor.

Yönetici Cengiz Zülfikaroğlu ile birlikte iki gündür Portekiz'de bulunan Demirören, otel ve turizm kompleksi yatırımı için Cristiano Ronaldo'yla ortaklık masasına oturdu. Sabah gazetesinden Fatih Doğan'ın haberine göre, Ronaldo'nun doğduğu yer olan Madeira adasındaki özel arazisine 50 milyon Euro'luk yatırım planlayan Demirören, perşembe günü sabahtan akşama kadar Ronaldo ile birlikte arazi üzerinde incelemelerde bulundu ve yapılacak olan turizm merkezini konuştu. Planlanan 50 milyon Euro'luk yatırımda toplam dört ortak olacağı belirtilirken, görüşmelerin samimi ve olumlu geçtiği ve en kısa sürede bu işbirliğinin yazılı anlaşmaya döküleceği ifade edildi.

"GEL BEŞİKTAŞ'TA OYNA CRİSTİANO"

Görüşmelere ev sahipliği yapan Ronaldo'nun çok samimi olduğu ve toplantıda konunun sık sık futbola kaydığı belirtilirken Demirören'in, "Seni bir gün Beşiktaş'ta görmek isteriz. Önce bu iş için ardından da Beşiktaş için karşılıklı imzalar atarız" dediği öğrenildi. Yıldız futbolcunun ise, "Şimdi değil ama bir gün Türkiye macerası neden olmasın. İstanbul'u görmeyi çok isterim" karşılığını verdiği belirtildi.