BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,03
HABER /  GÜNCEL

Demir saplanan otobüsteki dehşet anları

İstanbul Küçükçekmece’de dün bir kamyonette yüklü demir çubuklar, belediye otobüsünün camından içeri girdi. Otobüste yaşanan dehşet anları i...

Abone ol

İstanbul Küçükçekmece’de dün bir kamyonette yüklü demir çubuklar, belediye otobüsünün camından içeri girdi. Otobüste yaşanan dehşet anları ise, güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, dün akşam saatlerinde Atakent Mahallesi’nde meydana geldi. Başakşehir-Bakırköy hattında çalışan 98H numaralı belediye otobüsü yolcu indirmek için durakta durdu. Bu sırada otobüsün arkasında bulunan servis minibüsü otobüse arkadan çarptı. Servis minibüsüne de arkasından gelen profil demiri yüklü bir kamyonet çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonetteki demir çubuklar, servis minibüsünün üstünden geçerek otobüsün camından içeri girdi. Kazada 1’i ağır 4 yolcu yaralanırken, yaşanan korku ve panik otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kazanın ardından yolcuların panikle arka tarafa baktığı görülüyor. Bu sırada otobüs aniden sarsılıyor. Bir anda otobüsün içinden çığlıklar yükseliyor. Otobüsteki yolcular korku içinde hemen aşağı iniyor. Otobüste bulunan bir polis memuru ise, “Sakin olun” diyerek yolcuları sakinleştirmeye çalışıyor. Kazada yaralananların çığlıkları ise otobüsü inletiyor.
(İHA)