BIST 9.066
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.325,77
HABER /  MAGAZİN

Demet Özdemir kimdir Erkenci Kuş oyuncusu Can Yaman'la fena yakalandı

Demet Özdemir'in, Star TV'deki Erkenci Kuş dizinde başrolü paylaştığı Can Yaman'la aşk yaşadığı ortaya çıktı. İkilinin önceki gece bir mekanda samimi bir şekilde eğlenirken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Peki Demet Özdemir kimdir nereli? Erkenci Kuş'un Sanem'i Demet Özdemir kaç yaşında? İşte detaylar...

Abone ol

Star TV'de ekrana gelen Erkenci Kuş dizisinde Can Divit ve Sanem karakterlerine hayat veren Can Yaman ile Demet Özdemir'in birlikte olduğu ortaya çıktı. Uzun zamandır aşk dedikodularıyla gündeme gelen çift, önceki gece birlikte görüntülendi.

Hürriyet'te yer alan habere göre, dizinin senaristi Aslı Zengin’in 'Maslak Esnaf’ta düzenlenen doğum günü kutlamasına katılan Demet Özdemir ve Can Yaman, gecenin ilerleyen saatlerinde oyuncu Cihan Ercan ve bir kız arkadaşlarıyla 'Çukur' isimli mekana geçti. Demet Özdemir ve Can Yaman, burada samimi halleriyle dikkat çekerken Yaman’ın bir ara Özdemir’in yanağından makas aldığı görüldü.

İkili, Yıldız Tilbe’nin ‘El Adamı’ şarkısı eşliğinde romantik anlar yaşadı. Müziğin ritmine kendini kaptıran Can Yaman sahneye çıkarak Mert Davran ile birlikte ‘Ele Güne Karşı’ şarkısını seslendirdi.

FLAŞLAR PATLAYINCA PANİK OLDULAR: Eğlence sonrası Demet Özdemir ve Can Yaman, önden arkadaşlarını göndererek kapıda gazetecilerin olup olmadığı kontrol ettirdi. Biraz bekledikten sonra mekandan birlikte çıkan Yaman ve Özdemir flaşlar patlayınca kısa süreli panik yaşadı.İkili ‘doğum günü vardı, ona geldik” açıklamasını yaptı.

Mekan önünden farklı taksilerle ayrılan Özdemir ve Yaman, bir süre sonra buluşup aynı taksiyle yollarına devam etti.

Erkenci Kuş'un yıldızları fena yakalandı Demet Özdemir Can Yaman aşkı böyle belgelendiErkenci Kuş'un yıldızları fena yakalandı Demet Özdemir Can Yaman aşkı böyle belgelendiErkenci Kuş'un yıldızları fena yakalandı Demet Özdemir Can Yaman aşkı böyle belgelendiErkenci Kuş'un yıldızları fena yakalandı Demet Özdemir Can Yaman aşkı böyle belgelendiHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN 

SEÇKİN ÖZDEMİR'LE AŞK YAŞIYORDU: Daha önce Seçkin Özdemir’le aşk yaşayan Demet Özdemir’in ayrılık nedeni olarak partneri Can Yaman'la olan yakınlaşması olduğu iddia edilmişti. Demet Özdemir, “Seçkin Bey’le ayrılık nedeniniz Can Bey mi?” sorusu üzerine “Ne alaka… Olur, mu öyle şey?” yanıtını vermişti.

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR? 26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli'nde dünyaya gelen Demet Özdemir, üç çocuklu bir ailenin en küçüğü çocuğudur. Lise eğitimini tamamladıktan sonra dansa yönelen Özdemir, aldığı dans eğitiminin ardından ünlü şarkıcı Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda Dans etmeye başlamıştır.

Mustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir, İlk televizyon deneyimini ise 2013 yılında başrollerini Esra Ronabar, Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı "Sana Bir Sır Vereceğim" adlı dizide "Aylin" karakterini canlandırarak yaşamıştır.

Bu projenin ardından "Kurt Seyit ve Şura" adlı dizide "Alya" karakterini, "Tut Sözünü" adlı Sinema filminde ise "Demet" karakterini canlandıran Özdemir, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Aslı" karakterine hayat vermiştir. Güzel oyuncu son olarak 2018 yılında "Erkenci Kuş" adlı dizide rol almıştır.