BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.440,70
HABER /  MAGAZİN

Demet Akalın'ın kızı Hira'ya beddua gibi sözler

Demet Akalın kızı Hira'nın hastalığıyla ilgili Kanaltürk’te yayınlanan 2.Sayfa programına telefonla bağlanan açıklama yaptı. Hira'nın sağlık durumu ne? Hira'nın hastalığı nedir?

Abone ol

Demet Akalın kızı Hira'nın hastalığıyla ilgili Kanaltürk’te yayınlanan 2.Sayfa programına telefonla bağlanan açıklama yaptı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz hafta kızı Hira’nın doğum gününü kutlarken sadece kızının kolunun göründüğü fotoğrafları paylaşması takipçilerinin dikkatini çekmiş , kızının resimlerini paylaşmamasına takipçiler sitem etmişti. Akalın, takipçileriyle ve fanlarıyla Hira’nın fotoğraflarını niye paylaşmadığını anlattı.

İntagram’da bir takipçisinin gizem oluşturmak için kızının fotoğrafını paylaşmadığını iddia etmesi üzerine Akalın adeta çıldırdı. Asıl gerçeği anlatırken sert ifadelerle takipçisine yüklenirken uzun zamandır tümör nedeniyle zor günler geçirdiğini belirtti.

Akalın konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi; "Hiç bu kadar magazinin içindeyken gizem oluşturacak bir hailm yok. İlk birkaç ay paylaştık ve kızımda iyi huylu tümör çıktı. Bunu nazara bağladık ve hala tedavisi sürüyor. Neler çektiğimi bir ben bilirim. "Allah aşkına o pis ağzınızı benim melek yavrumdan çekin. Çok bildiğin dünyan sana kalsın, tamam mı? Bir b... bilmeden de insanların hele bir bebeğin hayatına sakın karışma adını da anma..."

Kanaltürk’te yayınlanan 2.Sayfa programına telefonla bağlanan Demet Akalın kızı Hira'nın hastalığıyla ilgili açıklama yaptı. 

CAHİL İNSANLAR GİBİ DAVRANDIK

İlk başta Okan da bende çok panik olduk, cahil insanlarda olur ya Okan 'Kimseye söyleme, kimse bilmesin!' dedi. Doğduktan bir iki hafta sonra küçük bir iz olarak başladı sonra baya büyüdü. Mantar büyüklüğünde bir kitle oldu. Halk arasında doğum lekesi olarak biliniyor yada kelebek öpücüğü gibi falan dediler, ama Hira'nın şanssızlığı biz biraz geç fark ettik.

DOKTORLAR GEÇECEK DEDİLER

Doktorlar iki yaşına kadar düzelecek dedi fakat çok riskli bir bölge de olduğu için, çiş kaka problemi yaşadık ve yaralar oluşmaya başladı. Ağlama krizleri oldu ve çok zor günler geçirdik gerçekten. Ebru Destan'a anlattım bir gün sinir krizi geçirdiğimde Ebru sağolsun doktorumuzu buldu.

HÜLYA AVŞAR BENİ AZARLADI

Hira'nın durumu böyle patlak verince bütün sanatçı dostlarım aradılar sağolsunlar. Hülya Avşar aradı baya bir azarladı beni 'Niye şimdi söylüyorsun!' diye. Normal de ben yine sölemezdim ama beni çok yıldırdılar.Sosyal Medya da ' Sen kimsin ki, bir tek senin mi çocuğun var,' gibi sözler sarf ettiler. Okan'ın  doğum gününde paylaştım mesela ben Hira'nın fotoğrafını çünkü o zamanlar bilmiyorduk böyle bir durum olduğunu. 

ekran-resmi-2015-02-10-13.07.13.png

HİRA'NIN HASTALIĞI HEMANJİOM 

Hemanjiom bütün beyaz tenli bebeklerin %80'inde oluyormuş. Bu hastalığın ilacı var ama ilacın bebeğe etkisi, bebeğin ilaca tepkisi falan bunlar baya etkiliyor, ya da uzun sürüyor. Çok sıkıntılı dönemler geçirdik. Biz de bu durumu nazara bağladık ve resimlerini paylaşmayı kestik. Okan kesinlikle resimlerini koymama karşı çıktı. Ben magazinin gündemindeyim tabi ki hakkımda yazılacak çizilecek ben çocuğumda öyle olacak ama böyle bir hastalık ortaya çıkınca Okan da netice de babası ve ona saygı duymak zorundayım.

ÇOK ÇARESİZDİM

Allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor günler atlattık, elimizde hiç bir şey gelmiyordu. Çok çaresizdik. Kaç gün evde sinir krizleri geçirdim. Ama şimdilik tehlikeli bir durum yok şükürler olsun. Tüm sevenlerimden de sanatçı dostlarımdan da Allah razı olsun. İlacı bu ay bitireceğiz evladımın sağlık durumu şimdi iyi.

ekran-resmi-2015-02-10-13.15.39.png

ÖNCE BABA DEDİ

Doktorumuza da buradan çok teşekkür ediyorum. Normal de 2-3 gün hastane de kalanlar oluyormuş, ilaç etki göstermeyebiliyormuş  bizde böyle bir  durum olmadı. Bülent hocamız çok ilgilendi. Hira şimdi iyi konuşuyor,dillendi iyice hatta 'Baba' diyor moralim çok  bozuk. İlk bir kez anne dedi sora şimdi baba baba diyor.

RESİMLERİNİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM AMA...

Hem hamilelik dönemimde hem de sonrasında ya da şu hastalığında o kadar yanımızda olan, bize dua eden, iyi niyetli insanlar var ki çevremiz de ben onlar görsün istiyorum Hira'nın nasıl büyüdüğünü nasıl değiştiğini ama Okan haklı olarak korkuyor ve paylaşma taraftarı değil.

ekran-resmi-2015-02-10-13.15.33.png

MENAJERİMLE YOLLARIMI AYRIDIM

Hira'nın hastalığına koşturduğum sırada menajerimle yollarımı ayırdım. Bana 'Allah işte, Allah'ta seni evladınla sınıyor dedi o çok ağrıma gitti ki... Kötü insanlar kötü insanları bulsun onlarla çalışssınlar bana dokunmasınlar. Kötü olan kötü kalıyor.

İŞTE DEMET AKALIN'IN O AÇIKLAMALARI