BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.247,76
HABER /  MAGAZİN

Demet Akalın'dan Demet Şener’e ağır gönderme!

Demet Akalın, muhabirlerin Demet Şener ile ilgili sorduğu sorulara; ''Ben görmedim söylenecek ne olabilir ki ben ona sadece bir teşekkür borçluyum düşünsene ben çoluklu çocuklu, dul, işsiz güçsüz kalabilirdim seneler sonra'' şeklinde cevap verdi.

Abone ol

Uğradığı mekanda eski eşinin eski sevgilisi Demet Akalın’la pişti olan eski manken Demet Şener, konuyla ilgili sorular üzerine, “Kendisini görmedim. Hiç tanımadığım bir insan” ifadelerini kullanmıştı.

Star Tv’de yayınlanan ‘Duymayan Kalmasın’ adlı magazin programının haberine göre; Suzan Avcı’nın hastaneye kaldırıldığı haberini alıp onun yanına giden Demet Akalın muhabirlerinin Demet Şener ile ilgili sorduğu sorulara cevap verdi.

''İŞSİZ GÜÇSÜZ DUL KALABİLİRDİM''
Demet Akalın, ''Ben görmedim söylenecek ne olabilir ki ben ona sadece bir teşekkür borçluyum düşünsene ben çoluklu çocuklu, dul, işsiz güçsüz kalabilirdim seneler sonra'' şeklinde cevap verdi.

Hatırlanacağı gibi Demet Şener ile İbrahim Kutluay geçtiğimiz günlerde boşanmıştı.

Demet Şener'le İbrahim Kutluay boşandı! İşte ilk tepkiDemet Şener'le İbrahim Kutluay boşandı! İşte ilk tepkiDemet Şener'le İbrahim Kutluay boşandı! İşte ilk tepkiDemet Şener'le İbrahim Kutluay boşandı! İşte ilk tepkiHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN