BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,18
HABER /  MAGAZİN

Demet Akalın'a büyü yapmışlar

Demet Akalın, kendisine 7 tane 'soyun kurusun' büyüsü yapıldığını ve yaşadığı zor günleri anlattı.

Abone ol

Demet Akalın, katılıdığı programda izleyenlerle hamile olduğunu nasıl öğrendiğini ve kendisine yapılan 'soyun kurusun' büyüsünü paylaştı.
 

SOYUN KURUSUN BÜYÜSÜ YAPMIŞLAR

Kendisine 7 tane 'soyun kurusun büyüsü' yapıldığını söyleyen Demet Akalın yaşadıklarını; 'Okan'ın annesi bir hoca getirdi. Hoca ve Okan birlikte buldular. Kadının kendi eliyle bulduğu birşey yok. Eliyle işaret ettiği yerlere 'Şuraya bir bak istersen' dedi. Kendi elleriyle çıkardı. Eve girmesine gerek yokmuş birinin. 3 harflilerle konurmuş vs. Gerçi öyle şeylere çok inanmazdım ama sonradan üstümden bir şey kalktığına inanıyorum. Çünkü titremeler geçiriyordum. Evden dışarı çıkamıyordum. yatak odasında yaşıyordum. İlk 3 ay zaten çok zor geçirdim. Hatta 4 ayı.Su depoları,kombiler, dolapların içerisinden çıktı. Çok eski olanlar, kararmış olanlar var. İplikli miplikli...Aileden de bana büyü yapacak birisi yok. Kim olduğunu da bilmiyorum. Ama şu an huzurluyum.' şeklinde açıkladı.


GEY ARKADAŞIMIN BİLE ÇOCUĞU VAR DİYE AĞLIYORDUM

Tüp bebek tedavisi gördüğünü ve oldukça pahalı tedavi yöntemi olduğunu söyleyen Akalın; 'İlk zamanlarda tüp bebek filan denince 'Aa yok, ne alakası var? Ben böbrek tedavisi görüyorum.' filan diyordum. Bana o eksiklikmiş gibi geliyordu.Aslında hiç öyle değil ve çok pahalı bir tedavi. Siz de yazmıştınız hatta gazetede. 400-500 değil ama yarısı kadar bir bütçe gidiyor. İlaçlar filan çok pahalı çünkü... Şu an gittiğim hastanede durumu olmayan 2 bin kişiye tedavi uygulanıyormuş. Duyduğumda çok sevindim çünkü o kadar güzel birşey ki çocuk sahibi olmak. İlk gittiğimde yok kromozom eksikliği bilmemne bozukluğu filan... Saçımı başımı yoluyordum. 'Nasıl olur?' diyordum. Bir gay arkadaşım var. Çocuğu var. Ona bakıp ağlıyordum; 'Bunun bile çocuğu var. Benim niye yok?' diye kafamı taşlara vuruyordum. Şimdi tabi gülüyorum ama gerçekten kolay şeyler değil.
 

OKAN'A BOŞANALIM DEDİM

İki kere filan denedik. İkinci tüp bebek denemesinde hiç açıklama bile yapılamdı. İkincisinde de olmayınca Okan'a dedim ki; 'Boşan. ben olsam boşanırdım.' dedim. Çünkü Okan çocukları çok seviyor. 'Ben de aile olmak istiyorum ama delirmiyorum çocuk diye' dedim. Gerçekten teklif ettim. O da dediki; 'Saçmalama Allah aşkına. Hiç bebeğimiz olmasada öyle birşey olmayacak' dedi.'O zaman ufak bir bebek alalım' dedim. Onu da istemedi.
 

İÇKİDEN ZEHİRLENDİM SANDIM HAMİLEYMİŞİM

Bir süre sonra bana bir geldiler. Tedaviyi filan bırakıyorum artık dedim.Şeyda'ya gittim, beni zayıflat dedim. Çünkü sürekli kilo alıyordum ve hiç ara vermeden 1 sene tedavi. Çok yorulmuştum.Tam fıstık gibi yaptı kızcağız beni.Ama kafam o kadar rahatki, Bodrum'da tatil yapıyorum. En sonunda içkiden zehirlendim zannettim.Hastaneye yattım.Sonra İstanbul'a döndük. Test yaptık. Aa bir baktım çift çizgi. İmkansız gözüyle bakıyordum. Okan da seviniyor başardık diye. Ben de; 'Bu testler hep böyle çıkıyor manyak' dedim. Sonra hastaneye gittim. Kan verdim. O gün de sahneye çıkacağım. Telefon geldi. Baya sevindik sonuç pozitif filan diye. O günden sonra gittiğimiz tüm doktorlar bu bebek kıymetli bebek diyor.
 

OKAN'IN AİLESİ UMRE'DE DUA EDİYORDU

Okan 'a herhangi bir hastalığı var mıdiye yapılan bir test var. O temiz çıksın söyleyeceğim herkese diyordum. Okan da bana 'Hayır söylemeyelim' diyordu. Ama Okan'ın annesiyle babası Umre'ye gittiler ve her gün oradan arayıp bebek için tavaf ettik, orada dua ettik, burada dua ettik filan diyorlar. Dedim ki; babana söyle, annene değil.Ama babaya söyleyelim. Günah dedim.Adam hergün aradı oralardan. Her gün dua etti, namaz kıldı dedim. Sonra Okan da namaza başladı.