BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Demet Akalın zehirlendi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, gıda zehirlenmesi geçirdiği söyleyen şarkıcı Demet Akalın, Gülşen’i kızdıracak açıklamalarda bulundu. <br/>Dedik...

Abone ol

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, gıda zehirlenmesi geçirdiği söyleyen şarkıcı Demet Akalın, Gülşen’i kızdıracak açıklamalarda bulundu.
Dedikodulu kulüpte sahne alan Demet Akalın sahne öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada gıda zehirlenmesi yaşayarak çok kötü bir 2 gün yaşadığını belirtti. Akalın basın mensuplarına çok hasta olduğunu ifade ederek, “2 gün önce serum yedim biraz hastayım ama bu gece idare edeceğiz. Zehirlenmişim yemekten dolayı baya kötü oldum. Bilmiyorum ne dokundu ama baya zehirlendim. Çok kötü bir 2 gündü” dedi.

GÜLŞEN ON KONSERDİR AYNI KIYAFETLERİ GİYİYOR
Gazetecilerin sorularını yanıtlamaya devam eden Akalın şarkıcı Gülşen’in son 10 konserinde sürekli aynı kıyafetleri giydiğini belirterek, “Kıyafetim Nur Yerlitaş’ın tasarımı. Ne yapayım baktım Gülşen 10 konserdir aynı kıyafeti giyiyor, ben de Gülşen’den daha zengin değilim bu kıyafetimi giydim bugün. Buda iki yada üçüncü giyişim” diye konuştu.
Gülşen’in sahneye geç çıktığı için yapılan protestolara da değinen Akalın “Gülşen’in bilerek öyle bir şey yaptığını zannetmiyorum. Ya organizasyonla ya da ekiple alakalıdır. Bugün beni de ekibim hasta olduğum için evde bekletmeye çalıştı ama ben tez canlı olduğum için erkenden geldim. Halk konserini bilemem ama bar ortamında insanlar erken gelip ayakta bekliyor onları bekletemem. Benim mankenlikten kalan alışkanlığımdır vaktinden önce kuliste olurum” dedi.
Kilo aldığı yönündeki soruları da yanıtlayan ünlü sanatçı geçen seneye göre 7 kilo verdiğini ve tarçın diyetine devam ettiğini belirtti.

BEN TERÖRİST MİYİM?
Kısa bir uçak anısına da değinen Demet Akalın, “Bir kere Bodrum havaalimanında yanıma öylesine aldığım kremi görevliler almak zorundayız dediler. Ben de ’ne alaka krem bu ben terörist miyim?’ dedim. Daha sonra ’ben sizin ne yapacağınızı biliyorum ama size o zevki tattırmayacağım’ dedim ve kremi açarak hepsini boşalttım” dedi.
Öte yandan röportaj sonrası sahne alan demet Akalın mekanı dolduran yaklaşık 2 bin kişiye seslendirdiği şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşattı. Demet Akalın’ı dinlemeye gelenler arasında İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo ve Akalın’ın eşi Okan Kurt da yer aldı.
(İHA)