BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.508,91
HABER /  MAGAZİN

Demet Akalın paylaştığı resimdeki ilginç detay

Demet Akalın eşi Okan kurt ile Brezilya'ya klip çekimi için gitti. Demet Akalın uçakta Tuncay Şanlı ile selfie çekti. Demet Akalın ve Tuncay Şanlı arasında ne oldu?

Abone ol

Demet Akalın ve eşi Okan Kurt dün klip çekimi için Brezilya'ya uçtu. Aynı uçakta Alex'in jübile maçına giden Tuncay Şanlı'da vardı. Tuncay Şanlı ile aynı karede poz veren Demet Akalın herkesi şok etti.

Uçakta karşılaşan ünlü çift ve Tuncay Şanlı hatıra selfiesi çektirdi. Çektiği fotoğrafı yayınlamasıyla birlikte herkeste şok yaratmayı başardı.

ekran-resmi-2015-03-30-13.28.14.pngDEMET AKALIN VE TUNCAY ŞANLI İLE NE OLMUŞTU?

Uçakta Okan Şanlı'yla fotoğraf çektiren Akalın geçmişte eski eşiyle büyük sorun yaşamıştı. Demet Akalın daha önceki eşi Önder Bekensir'den 2011 Eylül'ünde boşanmıştı. Boşanmanın ardından tekrar bir araya gelen çiftin tartıştıkları bir akşam Akalın, eğlenmek için Tuncay Şanlı'yla birlikte Reina'ya gitmiş, ikili eğlenceye evde devam etmişlerdi.

O arada barışmak için eve gelen Önder Bekensir, Şanlı'yı evde görünce sinirlenmiş ve kavga etmişti. Bu olayın ardından Akalın, "Bana sormayın çocuklar, çok ayıp şeyler. Benimle alakası yok. Çünkü kavga edenler ben değilim" şeklinde açıklama yapmıştı.

Yaşanan bu olayların ardından dün uçakta karşılaşan Akalın ve Şanlı'nın birlikte fotoğraf çektirmesi ve Akalın'ın eşi Okan Kurt'un Şanlı'ya sarılarak poz vermesi, fotoğrafı görenleri şok etti.

HEM TATİL HEM İŞ

Başarılı popçu Demet Akalın uzun zamandır tatile ihtiyacı olduğunu dile getiriyordu.

ekran-resmi-2015-03-30-13.33.18.pngEşi Okan Kurt'tan kendisini tatile götürmesi için adeta yalvaran Demet Akalın klip çekimi için ekibi topladı ve Brezilya'ya gitti.

ekran-resmi-2015-03-30-13.33.38.pngDemet Akalın eline geçen bu fırsatı iyi değerlendirdi. Hem iş yaptı hem tatil. Demet Akalın'ın instagram sayfası buram buram Brezilya koktu.

ekran-resmi-2015-03-30-13.33.28.png