BIST 8.739
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.236,02
HABER /  GÜNCEL

Dekolte cinayetinde inanılmaz iddia!

Adana'da eşinin dekolte giydiğini söyleyen ailenin çocuklarını öldüren Tugay Çelik için şok bir iddia ortaya atıldı.

Abone ol
ADANA’da, 26 yaşındaki Efraim Türkmen ile kardeşi 19 yaşındaki Muhittin Türkmen’i tabancayla öldürdüğü iddiasıyla aranan 23 yaşındaki Tugay Çelik, kardeşi 21 yaşındaki Gürbüz Çelik, amcalarının oğlu 31 yaşındaki Necmettin Çelik ile 2 akrabaları gözaltına alındı.
 Katil zanlısı Tugay Çelik’in annesi Safire Çelik, "Efraim Türkmen, oğlum Tugay’ın yanına giderek, ’Senin karınla 3 kez ilişkiye girdim, 4’üncü kez evine gittiğimde yakalandım. Artık karını boşa ben alacağım’ demiş. Olay bu yüzden meydana gelmiş. Oğlum namusunu temizledi." dedi.
 
Annelerinin, Tugay Çelik’in eşi Hatice Çelik’e ’açık giyinme’ uyarısı nedeniyle öldürülen Türkmen kardeşlerinin cenazeleri toprağa verilirken cinayeti Tugay Çelik ile kuzeni Necmettin Çelik’in işlediği ileri sürüldü.
 
Olay dün merkez Çukurova İlçesi’nin Şambayat Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 66 yaşındaki Zahine Türkmen, komşuları tekstilci Tugay Çelik’in bir ay önce evlendiği eşi Hatice Çelik’e dekolte giyinmemesi konusunda yaptığı uyarının ardından Türkmen’in oğulları Efraim Türkmen ile Muhittin Türkmen, çapraz ateşe alınarak öldürüldü. Olay yerinde yapılan incelemede 2 ayrı tabancadan çıktığı belirlenen 16 boş kovan bulundu. Katil zanlıları kaçarken ölen Türkmen kardeşlerin cenazeleri bugün yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi. Cenazeler götürüldüğü Şambayat Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
 
Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında katil şüphelisi Tugay Çelik, kardeşi Gürbüz Çelik, amcalarının oğlu Necmettin Çelik ile isimleri açıklanmayan 2 akrabaları gözaltına alındı. Şüpheliler ilk sorgularında cinayeti Tugay Çelik ile kuzeni Necmettin Çelik’in işlediğini ileri sürdü. Eşinin dekolte giyindiği dedikodularını köyde  Efraim Türkmen’in yaydığını düşünen katil şüphelisi Tugay Çelik’in Türkmen ile bir hafta önce aynı gerekçe ile kavga ettiği de ortaya çıktı.
 
'OLUM NAMUSUNU TEMİZLEDİ'
 
Tugay Çelik ile kuzeni Necmettin Çelik tarafından öldürülen Efraim Türkmen’in, Tugay Çelik’in eşi H.Ç. ile 3 kez cinsel ilişkiye girdiğini anlatarak dedikodu yaptığı ileri sürüldü. Katil zanlısı Tugay Çelik’in annesi Safire Çelik, oğlu ile gelini H.Ç.’nin 1 aylık değil, 15 ay önce evlendiğini, henüz çocukları olmadığını söyledi. Anne Çelik, yaşananları şöyle anlattı:
 
"Bundan 1,5 ay önce kız kardeşim Rahime Özgen, Efraim’i, gelinimin evinde otururken yakalamış. Ne yaptığını sorunca eve annesiyle geldiğini ileri sürmüş. Ancak kendinin arkasından eve giren Türkmen’in annesi Zahide Türkmen, oğlunu tokatlayarak, ’Sen bizim adımızı mı çıkartacaksın? Ne işin var burada. Kızım sen de doğru düzgün giyin. Laf olmasın’ diye çıkışmış. Bu olaydan sonra Efraim Türkmen, oğlum Tugay’ın yanına giderek, "Sağda solda karın ve benimle ilgili dedikodu yapılıyor. Bunların aslı yok inanma’ demiş. Cinayetten bir hafta önce de yine oğlumun yanına gelip, bu kez, ’Senin karınla 3 kez ilişkiye girdim, 4’üncü kez evine gittiğimde yakalandım. Artık karını boş ben alacağım’ demiş. Olay bu yüzden meydana gelmiş. Oğlum namusunu temizledi."
 
SIĞINMA EVİNE YERLEŞTİRİLDİ
 
Öte yandan olayın duyulması üzerine H.Ç.’nin babası tarafından ölümle tehdit edildiği gerekçesiyle polis tarafından koruma altına alınarak sığınma evine yerleştirildiği ileri sürüldü.
 
Olayın yaşandığı mahallede polisin geniş güvenlik önlemi devam ederken gözaltına alınan şüphelilerin sorgusu da sürüyor.