BIST 9.091
DOLAR 32,38
EURO 35,01
ALTIN 2.325,79
HABER /  GÜNCEL

"Deist oldum" diyen Tarık Tarcan'a Vertigo teşhisi konuldu

Tv ve Sinemadan elini ayağını çeken ve bir zamanlar yeşilçamın yıldızı olan Tarık Tarcan geçirdiği vertigo rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. İki gün tedavi gören Tarık Tarcan taburcu edildi.

Abone ol

Uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam süren, Türk filmlerinin jönlerinden ve aynı zamanda Çarkıfelek'i sunan Tarık Tarcan,Ülkemizde de her şeyi bozdular. İki kez hatim indirdim ama deist oldum'' diye açıklamalarda bulunmuştu. 
Tarık Tarcan, baş dönmesi şikayeti ile ilçedeki bir özel hastaneye kaldırıldı. Kulak burun boğaz kliniğinde muayene olan Tarık Tarcan'a vertigo teşhisi kondu. Doktorlar sanatçının hastanede tedavisine devam edilmesine karar verdi. İki gün boyunca ilaç tedavisi uygulanan bir zamanların ünlü aktörü, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

Deist oldum açıklaması olay olan Tarık Tarcan kimdirDeist oldum açıklaması olay olan Tarık Tarcan kimdirDeist oldum açıklaması olay olan Tarık Tarcan kimdirDeist oldum açıklaması olay olan Tarık Tarcan kimdirHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN