BIST 9.804
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.429,58
HABER /  GÜNCEL

Dehşet! Ölümden kaçamadı! O kadını evlatları katletti!

Zonguldak Devrek'te dün bıçaklanarak öldürülen kadının, iki oğlu tarafından katledildiği ortaya çıktı. Cinayetin ardından çok dramatik bir ölümden kaçış hikayesi çıktı....

Abone ol

ZONGULDAK'ın devrek ilçesinde bıçaklanarak öldürülen kadının katili iki oğlu çıktı. Katil evlatlar kaçtıkları Ankara'da gözaltına alındı. Öldürülen kadının ölümden uzun süredir kaçtığı ortaya çıktı. 

Devrek'te dün Nazlı Uyanık (44) birlikte yaşadığı kişinin evinde önce boğulmaya çalışıldı. Genç kadın boğularak öldürülmekten kurtuldu ancak sokak ortasında bıçaklanarak öldürülmekten kurtulamadı.

Cinayetin ardından Zonguldak polisi, katillerin peşine düştü. Zanlıların, olay yerinden taksiyle kaçarak otobüsle Ankara'ya gittiklerini tespit eden ekipler, durumu Ankara İl Emniyet Müdürlüğüne bildirdi. Ankara'da gözaltına alınan kardeşler Ö.U. (21) ve S.U (17) ifadeleri alınmak üzere Devrek'e götürüldü.

EŞİNDEN DAYAK YEDİ, DEVLETE SIĞINDI!

Bu arada evlatları tarafından katledilen Nazlı Uyanık'ın hayatı tam bir dram çıktı. Nazlı Uyanık'ın Bitlis'te eşinin şiddet uygulaması nedeniyle devlete sığındığı ve kadın sığınma evine yerleştirildiği belirlendi.

EŞİ VE ÇOCUKLARI PEŞİNİ BIRAKMADI İSTANBUL'A KAÇTI

Uyanık'ın, bir süre burada yaşadıktan sonra eşi ve çocuklarının peşini bırakmaması üzerine yaklaşık 1 ay önce İstanbul'a gittiği belirlendi.

İSTANBUL'DA TANIŞTIĞI KADININ ABİSİ İLE BİRLİKTEYDİ

Nazlı Uyanık'ın, İstanbul'da tanıştığı Zonguldak Devrekli M.S. adlı kadının, "Bizim memlekete gidelim. Sana iş ve ev bulalım" teklifini kabul ettiği ve 1 hafta önce Devrek'e gelerek bu kadının ağabeyiyle tanıştığı tespit edildi. Devrek'te önce aynı mahallede başka bir ev kiralayan Nazlı Uyanık'ın, su aboneliği işlemini yaptıramaması nedeniyle ev sahibi tarafından evden çıkarıldığı ve aynı mahallede cinayetin işlendiği evi kiraladığı saptandı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Sertan ve Özkan U. kardeşlerin dün annelerinin izini bularak Devrek'e geldiği ve telefonla ulaşarak konuşmak için evine gittikleri, bu sırada tartışma çıktığı ve Nazlı Uyanık'ı bıçaklayarak öldürdükleri belirlendi. Şüpheli kardeşlerden Sertan U.'nun, polise verdiği ilk ifadesinde annesini öldürdüğünü itiraf ettiği, kardeşinin suçunun olmadığını söylediği öğrenildi. Soruşturma sürdürülüyor.