BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.509,30
MEDYA

Defnedildiği mezardan çıktı, herkesi şoke etti!

Defnedildikten yıllar sonra köyüne döndüğü öne sürülen Mustafa Yılmaz, 'Mezardan neden çıktınız?' sorusuna verdiği cevapla sunucu Zahide Yetiş'i şaşkına çevirdi.

Mustafa Yılmaz isimli yaşlı adam, defnedildikten yıllar sonra köyüne dönerek herkesi şok etti. Zahide Yetiş’in programda yer verdiği yaşlı adama sorduğu "Mezardan neden çıktınız?" sorusuna aldığı yanıt, hem ünlü sunucuyu hem de izleyenleri şaşkına çevirdi.

Balıkesir'in Bigadiç ilçesine bağlı Adalı köyünde yaşayan Mustafa Yılmaz, hayatını kaybettiği düşünülerek 1979 yılında defnedildi. Ancak yaşlı adam 3-4 yıl sonra yaşadığı köye geri dönünce herkes büyük şok yaşadı.

“MEZARI YILANLAR YÜZÜNDEN SEVMEDİM”

Mustafa Yılmaz’ın defnedildikten yıllar sonra köyüne geri dönmesi herkesi şaşkına çevirirken Zahide Yetiş'in programına konuk olması ve söyledikleri de büyük şok yarattı. Yılmaz, mezarda olduğu yıllar boyunca oruç tuttuğunu belirterek, Zahide Yetiş’in , "Mezardan neden çıktınız?" sorusuna "Yılanlar vardı. Orayı sevmedim. Güneş görmüyordu" cevabını verdi. Hem Zahide Yetiş, hem de stüdyodaki seyirciler yaşlı adamın bu sözleri karşısında şok oldu.

Sitene Ekle