BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,71
ALTIN 2.411,71
HABER /  MAGAZİN

Defne Samyelinden şok iddialar

Eşi geçtiğimiz günlerde bir kadınla görüntülen Defne Samyeli'nin boşanma dilekçesinde şok bir iddia ortaya çıktı.

Abone ol

EŞİ Eren Talu’nun barda bir kızla görüntülenmesinin ardından boşanma kararı alan Defne Samyeli’nin 1 yıldır psikolojik şiddete maruz kaldığı ve boşanmak için mücadele verdiği öğrenildi.

TELEFONUNA CASUS PROGRAM YÜKLETMİŞ

Samyeli ’nin boşanma dilekçesinde en dikkat çeken konulardan biri de “Eşim bana hediye ettiği cep telefonuma casus program yükletmiş. Bu programla konuşmalarımı dinliyordu” iddiası oldu. Samyeli’nin bu sözleri üzerine cep telefonu incelenmek üzere kasaya alındı. Samyeli’nin bu iddiayı yaptığı bütün konuşma ve görüşmelerin eşi tarafından bilinmesi yüzünden ortaya attığı öğrenildi.

EŞİ EREN TALU BÖYLE YAKALANMIŞTI



SİBEL CAN MAHKEMEDE NEYİ DELİL GÖSTERECEK?

[PAGE]

Sibel Can ve eşi Sulhi Aksüt dün de boşanamadı. Duruşma öncesi ünlü şarkıcının avukatıyla görüşen Aksüt “Sibel 'kasadan 200 bin dolar alındı' yalanını ortaya attı. Ben ona 250 bin dolar vereyim ama benden çocuğumun velayetini istemesin” dedi. Sibel Can da eşinin ve çocuklarının tüm masrafını kendi karşıladığına dair mahkemeye delil sunmayı önerdi

OĞLUM EMİR'İ ASLA VERMEM

Sibel Can’ın 10 yıllık eşi Sulhi Aksüt’e açtığı boşanma davasında dün de sonuca ulaşılamadı. Uzlaşma konusunun dünkü duruşmadan önce Sulhi Aksüt ve Sibel Can’ın avukatı Kezban Hatemi arasında telefonla görüşüldüğü ortaya çıktı. Aksüt’ün bu telefon görüşmesinde Hatemi’ye “Sibel, benim kasadan 200 bin dolar aldığım yalanını ortaya attı. İstiyorsa kendisine 250 bin dolar vereyim ama oğlum Emir’i benden istemesin, asla vermem” dediği öğrenildi.

BÜTÜN MASRAFLARI BEN KARŞILIYORDUM

Bu görüşme sonuç vermeyince tarafların avukatları bu kez de dün Beykoz Adliyesi Aile Mahkemesi’nde görülen davada karşı karşıya geldi. Sibel Can avukatı aracılığıyla mahkemede şöyle bir talepte bulundu: “Çocuklarıma ben bakıyordum, bütün masraflarını ben karşılıyordum. Gerekirse onlara yaptığım bütün harcamaların dokümanını da mahkemeye verebilirim. Sulhi Bey’in hesabına da para gönderdim. Onun İngiltere’deki banka hesaplarına kadar incelenmesini istiyorum. Bunun yanı sıra telefon kayıtlarının da incelenmesini talep ediyorum.”

SİBEL CAN'IN OĞLUNA AYIRACAK VAKTİ YOK

Mahkeme, Sibel Can’ın bu taleplerinin önümüzdeki duruşmada delil olarak gösterilip gösterilmemesine karar verecek. Sulhi Aksüt’ün avukatı Mehmet Tural’ın ise dünkü duruşmada Emir’in velayetinin kendilerine verilmesini isteyerek “Sibel Can sanatçı olarak sık sık yurt dışına çıkıyor, onun dışında programlara çıkıyor, çocuklarıyla ilgilenmeye zamanı müsait değil. Müvekkilim Emir’in iyi bir ortamda yetişmesini istiyor. Ayrıca müvekkilim muhafazakar bir çevreden gelmesine rağmen olmadık saldırılara ve vefasızlıklara maruz kalmıştır” dediği öğrenildi. Mahkeme Can’ın sunduğu delil listesine karşı beyanda bulunmak ve karşı delil bildirmek için 14 Ekim’e ertelendi.

SULHİ KASAYI ŞOFÖRÜN YANINDA AÇTI

Sİbel Can mahkemeye verdiği dilekçede Sulhi Aksüt’ün içinde 200 bin dolar olan kasayı boşalttığını ima etmişti. Önümüzdeki duruşmada kasa olayının da gündeme geleceği iddia edildi. Can’ın dava dilekçesinde “Sulhi kasayı boşaltırken buna şoförü Hayrettin de tanık oldu, kasanın kilidi onun yanında açıldı” dediği ve şoföründe dinlenmesini talep ettiği öğrenildi.

ŞENAY AKAY'IN ZOR ANLARI: ÇEK ELİNİ ORDAN!

[PAGE]

Hafta sonu Kıbrıs Rock's Otel'de gerçekleştirilen Best Model Of Turkey yarışmasında jüri üyeliği yapan Şenay Akay, gergin dakikalar geçirdi.

Ayakligazete.com'un haberine göre Akay, yarışma sonrasında kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen bir otel personelini azarladı.

Fotoğraf çektirmek isteyen ve soluğu Şenay Akay'ın yanında alan otel personeli elini Şenay Akay'ın beline atınca ünlü manken "Elini oradan çekersen iyi olur" dedi. Akay bu gergin dakikaların ardından, fotoğraf çekilir çekilmez oradan ayrıldı.

PREZERVATİF ALMAKTAN UTANAN OYUNCU

[PAGE]

Oyuncu Rasim Öztekin, kapalı bir toplumda büyümenin sonuçlarına anlattı. "Gençken eczaneden prezervatif isteyemezdim" dedi.

Digitürk platformunda yer alan Türkmax'ta ekrana gelen Serra Yılmaz'ın sunduğu yemek programının konuğu oyuncu Rasim Öztekin idi.

Rasim Öztekin, kapalı bir toplumun ürünü olduğumuz değerlendirmesini yaptı ve bu nedenle kadın-erkek ilişkilerinde kendimizi aşamadığımıza değindi.

Öztekin, "Kadın-erkek ilişkilerinde kendimizi aşamıyoruz. Aşmakta çok zorlanıyoruz. Ben gençken eczaneye gidip prezervatif isteyemezdim. Çünkü utanırdım. Yoktu bizim gençliğimizde öyle bir durum. Eczanenin etrafını dönerdik, sonunda vazgeçerdik. Böyle bir toplumda büyüdük. Bizim gençliğimiz öyle oldu" diye konuştu.

DENİZ SEKİ ÇIKINCA HÜSNÜ'YÜ ARADI MI?

[PAGE]

Hüsnü Şenlendirici, Deniz Seki'nin tahliye olduktan sonra kendisini aramadığını söyledi.

Önceki gün Yeniköy’deki Sandal Balıkevi’nde görüntülenen Hüsnü Şenlendirici, 218 gün tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan Deniz Seki hakkındaki sorulara yanıt vermekten kaçındı.

Hüsnü Şenlendirici, Deniz Seki'nin tahliye olduktan sonra kendisini aramadığını söyledi. Önceki gün Yeniköy’deki Sandal Balıkevi’nde görüntülenen Hüsnü Şenlendirici, 218 gün tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan Deniz Seki hakkındaki sorulara yanıt vermekten kaçındı. Seki’nin hapisten çıktıktan sonra kendisini aramadığını belirten klarnetçi, “Kendisi iyi bir sanatçı. İnşallah bundan sonra daha başarılı olur” dedi.

İBRAHİM TATLISES'TEN AYRILMA ASENA'YA PAHALIYA PATLADI

[PAGE]



Ayrılık aşamasında olduğu tarihlerde iş anlaşmasına uymayan Asena tazminat ödeyecek

İbrahim Tatlıses'le ayrılık aşamasında olduğu tarihlerde, Tatlıses'le birlikte yurtdışı konserlerine gitmeyen Asena, ünlü türkücüye 20 bin euro tazminat ödeyecek.

İbrahim Tatlıses'in yapım şirketiyle yurtdışı konserleri için kısa bir anlaşma imzalayan, ancak bu konserlerin hiçbirine katılmadığı için Asena hakkında ünlü türkücünün avukatı Beykoz 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne dava açtı. Dava sonucunda ünlü oryantalin gitmediği işler için 20 bin euro tazminat ödemesi kararı çıktı. Asena'nın temyiz hakkı var.