BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,86
ALTIN 2.435,42
HABER /  MAGAZİN

Defne Samyeli hakkındaki ahlaksız dedikodu

Ünlü haber spikeri Defne Samyeli hakkında öyle çirkin bir dedikodu çıkarıldı ki duyanların midesini bulandırdı.

Abone ol

İNTERNET HABER - Türkiye'nin haber spikerlerinden Defne Samyeli twitterda çirkin bir dedikodunun malzemesi yapıldı. Ünlü spiker hakkında ortaya atılan dedikodu belden aşağı ve ahlaksızcaydı.

Dedikoduya Başbakan Erdoğan'ın ismini de katanlar akla hayale gelmeyecek çirkinlikte twitler attılar. Bu çirkin söylentinin kaynağı bilinmezken ünlü spiker ahlaksız bir lincin kurbanı oldu.

ÖZEL OLARAK YAYILDI

2 çocuk annesi olan Defne Samyeli, ahlaksız dedikoduyla ilgili CNN Türk'te canlı yayında açıklama yaptı. Samyeli çirkin dedikodunun özel hesaplardan kasıtlı olarak yayıldığını söyledi. Bu ahlaksız lincin kaynağı hakkında kuşkular var.

Defne Samyeli ise ahlaksız iftira ile hayli sarsılmıştı. Ünlü spiker CNN Türk ekranlarında şunları söyledi;

-Çok öfkeliyim, çok üzüntülüyüm. Sosyal medyada kişilik haklarım ayaklar altına alındı. Beni ailemi, çocuklarımı çok rencide eden iddialar ortaya atıldı.

*Bunların özel bir yöntemle özellikle yayıldığını farkettik.

*Tabi ki mesnetsiz iddialar. İçeriğine girmek dahi istemiyorum. Kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Bir gündem değiştirme çabası olabilir.


*Bilim suçları kapsamında yarından itibaren 'iddia ediliyor' diye yayanlar hakkında dahi dava açıyorum. Kimsenin beni rencide etmeye çocuklarımı ağlatmaya hakkı yok. Her şerden bir hayır çıktığını da düşünüyorum.


TWİTTERDAN DA DUYURDU

Defne Samyeli uğradığı lince twitter üzerinden de yanıt verdi. İşte yazdıkları;