BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,76
ALTIN 2.492,92
HABER /  MAGAZİN

Defne Joy Foster'ın ardından ilk kez!

Sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın hayatını kaybettiği Caddebostan Tanzimat Sokak'taki dairenin sahibi Kerem Altan yaşanan olaylardan sonra ilk kez görüntülendi

Abone ol

Sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın hayatını kaybettiği Caddebostan Tanzimat Sokak'taki dairenin sahibi Kerem Altan, yaşanan olayın ardından ilk kez görüntülendi

Kerem Altan önceki akşam Mine Aydın adındaki sevgilisiyle el ele Asmalımescit'te eğlendi. Gecenin sonunda sevgilisiyle el ele mekandan ayrılan Kerem Altan flaşların patlamasıyla neye uğradığını şaşırdı.

Hürriyet'in haberine göre, görüntülendiğini fark eden Altan tepkisiz kalırken sevgilisi Mine Aydın gazetecilere ağza alınmayacak sözler sarf etti. Kerem Altan'ın görüntülenmesine engel olmak isteyen yanında bulanan arkadaşları ise gazeteciler saldırdı. Görüntü alınmasını engellemek isteyen Altan'ın arkadaşları gazetecilerin elindeki fotoğraf makinesini ellerinden almak istedi. Tüm çabalara rağmen gazetecilere engel olamayan grup çareyi Altan'ı ve sevgilisini apar topar taksiye bindirerek uzaklaştırmakta buldu.

Altan 'ın Asmalımescit'ten ayrılmasının ardından gazetecilerin peşini bırakmayan grup fotoğrafları sildirmek için gazetecilerle pazarlık yaparken "Ayıp değil mi? Kerem de senin gibi bir gazeteci yaptığın yakışıyor mu? Onu yurt dışında biliyorlar. Olaydan dolayı başı derde girdi. O fotoğrafları ya içeri verme ya da sil. Güzel güzel eğlendik gecemizi zehir etme" dediler.