BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Defne Joy Foster için olay iddia! Nihat Doğan söyledi

Kerem Altan'ın evinde esrarengiz bir şekilde ölen Defne Joy Foster ile ilgili çarpıcı iddiayı Nihat Doğan dile getirdi. İddiasına göre bu işin içinde de FETÖ olabilir...

Abone ol

Defne Joy Foster'ın ölümünde FETÖ parmağı mı var? Defne Joy Foster hakkındaki olay iddiayı Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Nihat Doğan ortaya attı.

Sunucu Defne Joy Foster'ın FETÖ'nün en büyük destekçilerinden Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'ın evinde ölü bulunduğunu hatırlatan Nihat Doğan 'FETÖ ismini ilk koyan kişinin Defne Joy Foster olduğunu iddia etti.

Defne Joy Foster'ın 2011 yılında 'FETÖ' dedikten sonra, FETÖ terör örgütünün tetikçi gazetesi olan Taraf gazetesinin genel yayın yönetmeni Ahmet Altan'ın evinde ölü bulunduğunun altını çizen Nihat Doğan 'Buradan savcıları göreve çağırıyorum; o dosyanın tekrardan açılması lazım' dedi.

BU KIZ CİNAYETE KURBAN GİTTİ

Fefne Joy Foster davasının şaibeli olduğunu iddia eden Nihat Doğan canlı yayında şunları söyledi;

-'Cinayet olabilir. Tıpkı Hrant Dink ve ASELSAN mühendisleri gibi. Bu kız yüzde 99 cinayete kurban gitti. Defne Joy Foster 'FETÖ' dediği için öldürülmüş olabilir'.

DEFNE JOY FOSTER NASIL ÖLMÜŞTÜ? KEREM ALTAN İLE...

Defne Joy Foster 2011 yılında Kerem Altan 'ın evinde ölmüştü. Olayın olduğu dönemde Kerem Altan hakkında bir çok iddia ortaya atılmıştı. O dönemde Kerem Altan'ın babası Ahmet Altan Taraf Gazetesi'ni yönetiyordu. Askerlere kumpas kurulan Balyoz ve Ergenekon gibi olayların FETÖ tarafından üretilen belgeleri Taraf'ta yayınlanıyordu. Ahmet Altan o dönemde Fethullah Gülen ve örgütünün 'medya' operasyoncusu olarak görülüyordu.

Ahmet Altan'ın oğlu olan Kerem Altan, Defne Joy Foster'ın şüpheli ölümüyle ilgili suçlanmıştı. Kerem Altan iddialara göre Defne öldükten 2 saat sonra arama yapmıştı. Defne Joy Foster'ın otopsi raporunda ölümü, "Almış olduğu alkolün kolaylaştırıcı etkisi ile kanında bulunan ilaçların muhtemel yan etkilerine bağlı olarak meydana gelmiş ölüm" tanımı yapılmıştı. Kerem Altan yardım çağırmadığı için 2 ay 15 gün hapis cezası aldı ancak o ceza da uygulanmadı. Defne Joy Foster'ın evinde ölümünü izleyen Kerem Altan bu olay yüzünden tek bir gün bile cezaevinde yatmadan serbest kaldı.