BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Defne Foster'ın alnındaki çiziğin sırrı

Sunucu ve DJ Defne Joy Foster'ın ölmeden önce yanında bulunan Kerem Altan konuştu.

Abone ol

Sunucu Defne Joy Foster'in cesedi üzerinde Kadıköy Cumhuriyet Savcısı ve adli tabip inceleme yaptı. İncelemede, Foster'in alnında küçük bir sıyrık olduğu görüldü.

Kamuoyu genç yaşında hayata gözlerini yuman ünlü sunucu Defne Joy Foster'ı konuşuyor. Kadıköy Caddebostan'da bir arkadaşının evinde gece yarısı ölen Foster'ın astım hastası olduğu için aldığı alkolün de etkisiyle solunum yetmezliği neticesinde hayatını kaybettiği belirtiliyor. Ancak kesin netice otopsi sonrasında belli olacak.


BURNUNDAN KAN GELMİŞ

Ünlü gazeteci Ahmet Altan'ın oğlunun evinde ölen Foster'ın son anlarını Kerem Halit Altan anlattı. Buna göre Foster'ın burnundan önce kan gelmiş. Doktor için dışarı çıkıp bir süre sonra geri döndüklerinde Foster'ı baygın bulmuşlar.

Defne Joy Foster'ın Kerem Halit Altan ve 2 arkadaşıyla dün gece Taksim'de bir barda eğlendikleri, daha sonra Altan ile Caddebostan'daki daireye geldiği belirtildi.

DOKTOR İÇİN DIŞARI ÇIKMIŞLAR, DÖNDÜKLERİNDE İSE

Altan'ın burada rahatsızlanan ve burnundan kan gelen Foster için dışarı çıkarak, yakındaki bir klinikte doktor aradığı ancak bulamadığı, daireye geri döndüğünde de Foster'ı baygın halde bulduğu öğrenildi. Bunun üzerine Altan'ın ambulans çağırdığı, gelen sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu ise Foster'ın öldüğünün anlaşıldığı bildirildi.

ALNINDA SIYRIK

Sunucu Defne Joy Foster'in cesedi üzerinde Kadıköy Cumhuriyet Savcısı ve adli tabip inceleme yaptı. Otopsi sırasında Foster'in ölümüne neden olan fiziksel bir bulguya ulaşılamadı. Yapılan otopside Foster'in sol alnında yeni oluşmuş bir sıyrık belirlendi. Alındaki sıyrığın olay sırasında düşmeden kaynaklanmış olabileceği belirtildi.