BIST 9.807
DOLAR 32,51
EURO 34,86
ALTIN 2.432,29
HABER /  GÜNCEL

DEAŞ saldırıları Kilis'te hayatı durdurdu

Kilis'te akşam saatlerinde 4 roket daha düştü ve saldırıda 1 kişi öldü, biri ağır 7 kişi de yaralandı. Bu arada Kilis'te DEAŞ saldırıları nedeniyle hayat durma noktasına gelirken, esnaf kepenk kapattı.

Abone ol

KİLİS'te 2016'nın ilk aylarından itibaren DEAŞ'ın hedefinde! Kentte Ocak'tan buyana düşen roketler nedeniyle 21 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı. Bu arada CHP Milletvekili Mustafa Balbay, saldırılar nedeniyle kentte yaşamın durduğunu söylerken, sosyal medya hesabından da Kilis'ten bir video paylaştı.

Suriye'deki DEAŞ mevzilerinden ateşlenen roketler, Kilis'te yaşamı durdurma noktasına getirdi. Ocak ayından itibaren Kilis'e terör örgütü DEAŞ militanları tarafından atılan roketler nedeniyle 21 kişi öldü, onlarca kişi de yaralandı.

KİLİS'TEN KAÇIŞ BAŞLADI

Son günlerde Kilis'e düşen roket mermileri nedeniyle, kentte hayat durma noktasına geldi. Yüzlerce aile Kilis'ten göç ederken, kent merkezinde isabet alan binalarda maddi hasarlar meydana geldi.

BALBAY'DAN KİLİS TEPKİSİ

Bu arada CHP Milletvekili Mustafa Balbay, Kilis'te yaşananlar tepki göstererek hükümetin kepenk kapattığını iddia etti. İşte Balbay'ın paylaştığı o video;