BIST 9.681
DOLAR 32,52
EURO 34,81
ALTIN 2.423,58
HABER /  GÜNCEL

Davutoğlu'ndan Zaman muhabirine fırça

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Zaman muhabirinin kendisine yönelttiği sorulara kızarak, muhabiri fırçaladı.

Abone ol

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Japonya seyahatinden önce basın mensuplarının sorularını cevapladı. Son soru Zaman Gazetesi muhabirinden geldi. Muhabirin soruları uzadıkça Davutoğlu sinirlendi ve fırçayı bastı.

Gündemde dinlemeler, cemaat okulları ve Suriye vardı. Davutoğlu tüm soruları tek tek cevapladı. Sıra son soruya geldiğinde ise ortam gerildi. Çünkü son soruyu soran kişi Zaman muhabiriydi ve soruları uzadıkça uzuyordu.

Zaman Muhabiri Servet Yanatma'nın "Dinlemelerin failini sosyal medyada mı arıyorsunuz?" demesinden sonra Davutoğlu, muhabirin sözünü keserek ;

-"
Daha kaç soru soracaksınız Servet Bey? 10'a kadar çıkacak mı?" dedi.


CEMAAT OKULLARI HAKKINDA AÇIKLAMA


Ahmet Davutoğlu Cemaat okullarının kapatılacağına yönelik iddialara da yanıt verdi! Ses kayıtları için de 'Hak ettikleri cezayı alacaklar' dedi.

TAMAMI İÇİN TIKLAYIN


GAZETECİLERDEN ORTAK TAVIR BEKLİYORUZ

Ahmet Davutoğlu "bu soruların cevaplarını daha önce verdim, daha fazla konuşmayacağım" dedi. Fakat yine de açıklamada bulundu:

Kim Türkiye Cumhuriyet'inin itibariyle oynamaya kalkarsa hakettiği cevabı alır. Failler çıkartılır, hukuki süreç işler varsa bir durum hakettiği cezayı bulur. Tapeler ortaya çıktıktan sonra beklenirdi ki gazeteci ve aydınlarımız ortak tavır alsın!

İŞTE O ANLAR