BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,81
ALTIN 2.415,50
HABER /  GÜNCEL

Davutoğlu'ndan liderlere terör telefonu

Başbakan Davutoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Bahçeli'yi arayarak bilgi verdi. Son dakika haberine göre, heyet kurulacak ve liderlere brifing verilecek.

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi arayıp bilgi verdi. Son dakika haberine göre, Milli Savunma, Dışişleri, İstihbarat heyeti muhalefeti bilgilendirecek. Heyet kurulacak Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye terör brifingi verilecek.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve MHP Lideri Bahçeli'yi aradı. Başbakan, terör konusunda bir heyetin iki lideri bilgilendireceğini söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, son günlerde yürütülen operasyonlarla ilgili bilgi verdiği bildirildi.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi telefonla aradı.

Telefon görüşmesinde, Başbakan Davutoğlu'nun, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye son günlerde yürütülen operasyonlarla ilgili bilgi verdiği belirtildi.

Görüşmelerin olumlu bir havada gerçekleştiği ifade edilirken, Başbakan Davutoğlu'nun ayrıca iki lidere, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül başkanlığında Dışişleri, istihbarat ve askeri yetkililerden oluşan bir heyeti, Genel Başkanları bilgilendirmeler için görevlendirdiğini söylediği kaydedildi.

KILIÇDAROĞLU'NA ZİYARET

Öte yandan terör bilgilendirme heyeti de bugün saat 16.00'da Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edecek.