BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,95
ALTIN 2.434,95
HABER /  POLİTİKA

Davutoğlu'ndan esprili Messi cevabı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Beşiktaş Arena'nın açılışındaki futbol performansıyla ilgili konuştu. Davutoğlu, ünlü futbolcu Messi'ye benzetilmesine karşı çıktı, Messi'nin kendisine benzediğini söyledi.

Abone ol

Gazeteci Yıldıray Oğur, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na Beşiktaş Arena'daki saha performansını sordu. Davutoğlu, Messi benzetmesine ise esprili bir dille cevap verdi. İşte Davutoğlu'nun stüdyodakileri güldüren o ilginç sözleri;

Ahmet Davutoğlu, Habertürk TV'de Yıldıray Oğur ve Ceren Kenar'ın sorularını cevapladı. Beşiktaş Arena'nın açılış törenindeki saha performansının sorulması üzerine Davutoğlu, lise yıllarında futbol oynadığını, zaman zaman bu alışkanlığını sürdürdüğünü söyledi.

Gençlerin telefon numarasını sorması üzerine Davutoğlu, "verelim arada konuşuruz" diye cevap verdi. Davutoğlu, gençlerden ismini Messi diye değil Ahmet Hoca diye kaydetmelerini istedi.

MESSİ BENZETMESİ GÜLDÜRDÜ

Yıldıran Oğur'un Davutoğlu'a sahadaki performansının Messi'ye benzetildiğini söylemesi üzerine, ikili arasında oldukça ilginç diyaloglar yaşandı. Davutoğlu, Messi'nin kendisine benzetilmesi gerektiğini söyledi.

"SAYIN CUMHURBAŞKANI İLE İYİ PASLAŞIRIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sahada Davutoğlu'na iyi paslar verdiğini söyleyen Oğur'a Davutoğlu'nun cevabı da oldukça ilginç oldu. Başbakan, Cumhurbaşkanı ile eskiden beri iyi paslaştıklarını söyledi.