BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Davutoğlu'ndan CHP'nin projesine ilk tepki!

Başbakan Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nun 'Yüzyılın Projesi'ne tepki gösterdi. Davutoğlu, 'Yeni bir şey keşfetmiş gibi sunuyor' dedi.

Abone ol

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nun bugün açıkladığı "Yüzyılın Projesi"ne tepki gösterdi. Davutoğlu, "Benim 2011 yılında yazdığım kitabın arka sayfasını okusaydı merkez ülke tabirini ilk biz kullandık. Yeni bir şey keşfetmiş gibi sunuyor. Sorunu ne biliyor kitap okumamak ve zayıf hafıza. Bu akademik hırsızlıktır. Afro-Avrasya tabirini kullanıyor, yeni bir şey keşfettim zannediyor. Bizim projelerimizle Afro-Avrasya projesi kuruldu bile kuruldu." dedi.

KENDİNE OY VEREMEYEN ADAMDAN PROJE ÇIKAR MI?"

Kılıçdaroğlu’na tavsiyem biraz okusun, öğrensin. Bizi taklit ederek, bizim kavramlarımızı kullanarak Türkiye’de siyaset yapamazlar. Yeni, Türkiye sözleşmesini açsın okusun, ben yazdım bunları. Önce okusun, sonra yeni proje olarak ortaya çıksın. Biz Türkiye’yi merkez ülke yaparız, onlar 15 yıl sonra. Benim vaktim yok ona ders vermemem ama ben öğrencimle konuşurum, ona ders verir Merkez ülke ne demek anlatır, anlatır da Kılıçdaroğlu anlar mı bilemem, anlamaz değil mi? Kendine oy veremeyen adamdam mega proje çıkar mı? Kağıthane’ye gider Kağıttepe der. Birisi yazmış eline vermiş, kitabı da okumamış tabii almış okumuş yazıyı. Bunların vizyonları yok o yüzden oradan buradan çalıntı yapıyorlar. Günlerdir anlatıyoruz, neler yapacağımızı anlatıyoruz