BIST 9.751
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.420,82
HABER /  GÜNCEL

Davutoğlu'ndan Biden'e sert tepki

Başbakan Davutoğlu ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'in açıklamalarına sert yanıt verdi.

Abone ol

Başbakan Davutoğlu bayram namazı sonrası açıklama yaptı.

Davutoğlu, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'in açıklamalarına ilişkin, "Kimsenin Türkiye'yi eleştirme hakkı yoktur" dedi.,

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bayram namazı çıkışı ABD Başkan Yardımcısı Biden, açıklamalarına cevap verdi. Davutoğlu "Biden'in sözleri kabul etmek mümkün değil" dedi.

DAVUTOĞLU BAYRAM NAMAZINI FATİH CAMİİ'NDE KILDI

Başbakan Ahmet Davutoğlu, sabah namazı ve bayram namazını kılmak için Fatih Camii’ne geldi. Saat 06.45’de makam aracıyla camiye gelen Davutoğlu, gazetecilere herhangi bir açıklama yapmadan hızlı adımlarla cami kapısından giriş yaptı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, bayram namazı çıkışı açıklamalarda bulundu.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Davutoğlu, "Biraz önce Süleyman Şah türbesinin komutanıyla görüştüm. Onlar da milletimizin bayramını tebrik etti. Bütün askerlerinin sıhhatlerinin iyi olduğunu belirttiler. Millet olarak yanlarındayız" dedi.

"ELEŞTİRİLERİ KABUL ETMEK MÜMKÜN DEĞİL"

Biden’in açıklamalarına cevap da veren Davutoğlu, "Türkiye’nin uyarıları başta dinlenmiş olunsaydı bunlar olmazdı Biden’in eleştirilerini kabul etmek mümkün değildir. Herkesin tarihi sorumluluğu var. Ancak tarihi sorumluluk aranmayacak tek ülke varsa o da Türkiye’dir" diye konuştu.