BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,74
ALTIN 2.488,83
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Davutoğlu’ndan Başbakanlık cevabı

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun,basın mensuplarının Başbakanlık için isminiz geçiyor şeklindeki ifadelerine verdiği cevap kısa ve netti:'O konulara girmeyelim

Abone ol

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, basın mensuplarının ‘Başbakanlık için sizin isminiz geçiyor’ şeklindeki ifadelerine,''o konulara girmeyelim'' şeklinde konuştu.

Bakan Davutoğlu’nu havaalanında Vali Günay Özdemir, Vali Yardımcısı Cevat Uyanık, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adem Çalkın, İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak ve partililer karşıladı.

Havaalanından Valiliğe geçen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, burada valilik defterini imzaladıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bakan Davutoğlu, basın mensuplarının ‘Başbakanlık için sizin isminiz geçiyor’ ifadesi üzerine Bakan Davutoğlu, "O konulara girmeyelim" diye konuştu.
Bakan Davutoğlu, “Kars için çok önemli bir gün. Fethinin 950. yıl dönümü vesilesiyle de Harakani Hazretlerini ziyaret edeceğiz. Kars bizim açımızdan Malazgirt’ten önce gönül erenleri tarafından fethedilmiş. Sonra da gerçek fetih gerçeklemiş. Anadolumuzun Kafkasya ile irtibatını kuran serhat şehrimiz. Bu vesileyle Kars’ın fethini bir kez daha kutluyorum” dedi.

Kendisinin 80’li yıllarda eşinin mecburi hizmeti dolayısıyla karsta bulunduğunu ifade eden eden Davutoğlu, Kars’ta olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.