BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,18
ALTIN 2.245,54
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Davutoğlu'na kongrede sürpriz şarkı

AK Parti'nin İzmir İl Kongresi'nde Anadolu Filarmoni Orkestrası solisti Lütfi Tuna, kutlu yürüyüş isimli şarkıyı seslendirdi.

Abone ol

AK Parti İzmir 5. Olağan İl Kongresi'nde İzmir Anadolu Filarmoni Orkestrası, Başbakan için bestelenen 'Selam Olsun', 'Kutlu Yürüyüş' isimli iki parçayı ve İzmir'in Kavakları türküsünü seslendirdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Halkapınar Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 5. Olağan İl Kongresi'ne katıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasının öncesinde, AK Parti İzmir İl Başkanlığınca Davutoğlu için hazırlanan "Selam Olsun" ve "Kutlu Yürüyüş" isimli iki parça, İzmir Anadolu Filarmoni Orkestrası'nca seslendirildi.

Orkestra solisti Lütfü Tuna şarkılardan birini seslendirdikten sonra, "Sayın Başbakanım benim şu anda sahnede iki görevim var. Bir tanesi sanatçı olarak sahnedeyim bir tanesi de AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda İl Yönetim kurulu üyesi olarak siyasetçi olrak sahnedeyim. Diğer parçamızın adı 'selam olsun.' İnşallah bundan sonra sanata ve sanatçıya ne kadar değer verdiğimiz buradan tüm Türkiye tarafından duyulmuş olur. Tüm Türkiye tarafından görülür." diye konuştu.

Başbakan ve eşi Sare Davutoğlu, şarkı sonrası sanatçıları tebrik ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.