BIST 9.092
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,53
HABER /  GÜNCEL

Davutoğlu'dan ücretsiz teleferik müjdesi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şentepe'de katıldığı teleferik açılışında Ankaralılara müjdeyi verdi.

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ankara Şentepe'de katıldığı teleferik açılışında konuştu. Telefereğin ücretsiz olacağını açıklayan Davutoğlu, "Onlar hem de yalan konuşur AK Parti yapar" dedi.

İşte Başbakan'ın açıklamalarından satır başları;

Bu 4 yanlışa ve onların arkalarındaki akıl hocalarına bu topraklarda sadece milli iradenin geçerli olduğunu anlatacağız.

ÇANKAYA'DA NE VARSA ŞENTEPE'DE DE O OLACAK

Daha büyük projelerle devam ediyoruz. Ankara ulaşım açısından yeni devrimlere birer birer imza atıyor. Yakında Çankaya'da ne varsa Şentepe'de de o olacak inşallah. Havaalanından Kızılay'a inşallah metroyu da inşa edeceğiz.

Bugün devrim mahiyetinde metro ve teleferik birleştiriliyor. Onlar konuşur AK Parti yapar. Onlar hem de yalan konuşur AK Parti yapar. Biz bu yalan ve palavralara milletimizin itibar etmediğini biliriz.

TELEFERİK ÜCRETSİZ OLACAK

Bugün burada bütüncül bakış açısıyla metroyu teleferikle birleştiriyoruz. Bu teleferik ücretsiz olacak. Hizmet anlayışı bu bu hizmet anlayışına destek verecek misiniz? Bu ayrıca öyle güzel bir hizmet anlayışı ki ömrü 30 yıl tamirlerle 50 yıla kadar hizmet edecek.

7 Haziran'da sizden Ankara'da yeni zafer eklemenizi bekliyoruz. Bu tuzak kuran dörtlü çeteyi MHP, CHP, HDP ve onları geriden yöneten paralel çeteye bir ders vermeye hazır mısınız?