BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,81
ALTIN 2.415,50
HABER /  GÜNCEL

Davutoğlu ve Erdoğan için doğum günü klibi

26 Şubat'ın hem Başbakan Ahmet Davutoğlu hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için özel bir anlamı var. Bugün iki liderinde doğum günü. Erdoğan için hazırlanan klip en çok konuşulanlar arasına girdi bile.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Bugünün hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hem de Başbakan Ahmet Davutoğlu için çok özel bir anlamı var. 26 Şubat, iki liderinde doğum günü. Bugün Erdoğan 61 yaşına giriyor, Davutoğlu ise 56'ncı yaşını kutlayacak.

BUGÜN BİR İLK YAŞANACAK

26 Şubat 1954'te İstanbul'da dünyaya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün 61 yaşına giriyor. Erdoğan için bugünün başka özel bir anlamı daha var. Erdoğan yeni yaşını, Cumhurbaşkanı olarak ilk kez kutlayacak.

26 Şubat 1959'da Konya-Taşkent'te dünyaya gelen Davutoğlu ise 56'ncı yaşını, ilk kez “Başbakan” olarak karşılayacak.

davutoğlu.20150226102803.jpg

ERDOĞAN'A ÖZEL ANLAMLI DOĞUM GÜNÜ KLİBİ

Melih Gökçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'Erdoğan Gönüllüleri' tarafından hazırlanan özel klibi sosyal medyada yayınladı. Erdoğan'ın doğum gününe özel hazırlanan video sosyal medyada kısa sürede en çok konuşulanlar arasına girdi.

erdoğan.20150226102838.jpg

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da Erdoğan ile aynı gün doğduğunu dile getiren Gökçek, Ahmet Davutoğlu'nun da doğum gününü kutlayarak Erdoğan için hazırlanan özel klibi yayınladı.

Erdoğan'ın doğum gününe özel hazırlanan video sosyal medyada kısa sürede en çok konuşulanlar arasına girdi.

FONDA ERDOĞAN'IN SEVDİĞİ ŞARKI VAR

Türkiye'nin dört bir yanından insanların Erdoğan'ın da çok sevdiği 'Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda' şarkısını söylediği klip '#BeraberNiceYıllar' hashtagi ile sosyal medyada geniş yankı buldu.

İŞTE O KLİP...