BIST 9.638
DOLAR 32,50
EURO 34,63
ALTIN 2.480,12
HABER /  POLİTİKA

Davutoğlu İngiliz rock grubunun klibinde

İngiltere'nin sevilen rock grubu Muse'un JFK+Defector'a çektiği en son klibinde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da görüntüleri yer alıyor.

Abone ol

Günümüzün en iyi rock gruplarından İngiliz topluluk Muse’un son klibinde Başbakan Ahmet Davutoğlu görüntüleri...

Muse’un 8 Haziran’da yayımlanacak yeni albümü ‘Drones’dan ‘JFK + Defector’a çektiği klipte dünya liderlerinden ve çeşitli politik figürlerden görüntüler yer alıyor.

John F. Kennedy'nin 1961'de yaptığı bir konuşmayla açılan videoda Saddam Hüseyin'in heykelinin yıkılmasından ABD Ulusal Güvenlik Ajansı NSA’in istihbarat bilgilerini sızdıran Edward Snowden’a kadar birçok politik-toplumsal olay ve ismin görüntüleri yer alıyor. 'Güçlü olduğunu düşünüyorsun ama imparatorluğun yıkılıyor' gibi sözlerin olduğu şarkının videosunda Ahmet Davutoğlu da geçit yapan isimler arasında. Şarkının sözleri "Beynimi yıkayamazsın, beni kontrol edemezsin, ben özgürüm" şeklinde devam ediyor.

muse-son-klip-ahmet-davutoglu.jpg
Grubun, yedinci stüdyo albümü 'Drones'un ön satışı geçen hafta başladı. Grup albümün kayıtları için Ekim 2014'te Toronto’da stüdyoya girmişti. Albüm 8 Haziran’da Warner etiketiyle müzikseverlerle buluşacak.