BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,17
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Davutoğlu ilk mitinginde Cemaat'e yüklendi!

Başbakan olduktan sonra ilk mitingini Konya'da yapan Ahmet Davutoğlu, Gülen Cemaati'ne yüklendi: Paralel yapılara izin vermeyeceğiz!

Abone ol

Meclis'te 62. Hükümete güvenoyu aldıktan sonra Konya'ya geçen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık makamına geçtikten sonra ilk mitingini memleketinde yaptı. "Teşekküre geldim Konya" diyerek sözlerine başlayan Davutoğlu, Konya halkından da büyük ilgi gördü.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya'da toplu açılış ve temel atma töreninde vatandaşlara hitap etti.

Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

KÜÇÜK HESAPLAR İÇİNE GİRMEYİN 

"Bizi eleştirmiş olsalar dahi muhalefet partilerine buradan sesleniyorum: Siz de önümüzdeki dönemde hepimizi onurlandıracak olan 2023 Vizyonu çerçevesinde olumlu katkılarınızı yapın. Küçük siyasi hesaplar içine girmeyin, teklifiniz, önerileriniz varsa bunları değerlendirmeye hazırız ama eğer dışarıdaki bazı işbirlikçilerin içerideki sözcüleri olmaya kalkanlar olursa bilsinler ki hiçbir güç bizi durduramaz."

2015'İN KUTLU YÜRÜYÜŞÜNÜ BAŞLATIYORUZ 

"Bugün itibarıyla önce kongrelerimiz üzerinden, daha sonra seçim kampanyamız üzerinden 2015'in kutlu yürüyüşünü başlatıyoruz. Allah hayırlı mübarek etsin."

"Paralel yapılara izin vermeyeceğiz. Milletimizi onurlandırdığımız gibi devletimizi ve siyasal düzenimizi de yeniden tanzim ederek gelecek nesillere bir kutsal emanet gibi tevdi edeceğiz"

HER GÜN RAMAZAN

Davutoğlu, ''Ramazan'da oruç tutarken bayramı nasıl hasretle bekliyor, fedakarlığa hazır olduğumuzu gösteriyorsak, yeni Türkiye'ye kadar, milli iradeyi tam anlamıyla egemen kılana kadar bugünden itibaren her gün Ramazan'dır" dedi.

basbakandavutoglu2-jpg20140906184156.jpg