BIST 9.095
DOLAR 32,38
EURO 35,06
ALTIN 2.326,75
HABER /  GÜNCEL

Davutoğlu halasına bu sabah demiş ki

Başbakan adayı Ahmet Davutoğlu'nun halası Nilüfer Özlen, bu sabah Davutoğlu'yla yaptığı telefon görüşmesini anlattı.

Abone ol

Davutoğlu'nun halası Nilüfer Özlen, bu sabah yaptığı telefon görüşmesinde Davutoğlu'nun "Hala dua et dedi, duanı ikiye katla. Bizim duaya ihtiyacımız var." dediğini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Genel Başkan adayı olarak Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nu açıklaması, Davutoğlu'nun memleketi Konya'nın Taşkent ilçesinde coşkuyla karşılandı.

Davutoğlu'nun, AK Parti'nin Genel Başkan adayı olduğu açıklanması, Taşkentlileri adeta sevince boğdu.

Davutoğlu'nun halası Nilüfer Özlen ise Davutoğlu'nun, AK Parti Genel Başkan adayı olarak açıklanmasından çok büyük gurur duyduklarını dile getirdi. Çok mutlu olduklarını belirten Özlen şunları söyledi:

ÇOK ÇALIŞKANDI

"Anasından 3.5 yaşında kaldı, sıkıntıları oldu o yaşta. Üzüldük annesi teyzemizin kızıydı. Sonra abim iki kez daha evlendi. Üç çocuğu da ondan oldu. O anne de çok iyi çıktı. Hiç bunlara üvey evlat yaşatmadı. Çok çalışkandı, defterleri kitapları elinden salmazdı. Zaten bitirdiği okullardan belli dememe gerek yok. Duyunca mutlu olduk"

Bu sabah Davutoğlu'yla telefonda görüştüklerini belirten Özlen, "Hala dua et dedi, duanı ikiye katla dedi. Bizim duaya ihtiyacımız var. Hayırlı olsun dedik. Farkındaysanız o da heyecanlandı " dedi.

ADAM GİBİ ADAM

Davutoğlu'nun halasının kızı Ruhsar Karadoğan da, muhabirin "nasıl bilirdiniz?" sorusuna "tek kelimeyle adam gibi adam" diye cevap verdi.