BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.507,70
HABER /  GÜNCEL

Davutoğlu dizi setini ziyaret etti!

Başbakan Davutoğlu “Diriliş Ertuğrul” dizisinin setini ziyaret etti, oyuncularla birlikte demir dövdü.

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu, TRT’nin sevilen dizisi "Diriliş Ertuğrul"un Beykoz Riva’daki setini ziyaret etti.

Çırağan Sarayı’nda Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) istişare toplantısına katılan Davutoğlu, daha sonra helikopterle dizi setinin bulunduğu Beykoz’a geldi. Burada dizi film oyuncularıyla tek tek ilgilenerek sohbet eden Davutoğlu, daha sonra Ertuğrul karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan ile uzun uzun sohbet etti ve atlarla yakından ilgilendi.

Davutoğlu ardından Süleyman Şah çadırına geçerek Süleyman Şah karakterini canlandıran Serdar Gökhan ile Hayme Ana’yı canlandıran Hülya Darcan ve diğer oyuncularla yakinen ilgilenerek sohbet etti.

SETTE OYUNCULARLA DEMİR DÖVDÜ

Davutoğlu, Süleyman Şah çadırından çıktıktan sonra dizi filmde Deli Demir karakterini canlandıran Mehmet Çevik’in yanına giderek önce sohbet etti, ardından gömleğinin kollarını sıvazlayıp dizi film oyuncularıyla birlikte demir dövdü.

Başbakan Davutoğlu ile eşi Sare Davutoğlu daha sonra yönetmen koltuğuna oturarak çekilen bir sahneyi monitörden izleyip, çekimler hakkında bilgi aldı. Davutoğlu’nun set gezisi eşiyle birlikte sahne kıyafetlerini giymesiyle son buldu. Set gezisinin ardından Davutoğlu’na Kayı boyunu temsilen Kayı flaması takdim edildi.