BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.323,98
HABER /  GÜNCEL

Davutoğlu'ndan gençlere kritik öneriler

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği törende, 'Özgüven sahibi olun, kendinizi yetiştirin mutlaka düzenli kitap okuyun, Türkiye'nin her köşesindeki gençlerle gönül bağı kurun.' dedi.

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği Spor Tesisleri Toplu Açılış Töreni'nde halka hitap etti.

Bugün 190 tesisin açılışının gerçekleştirileceğini belirten Davutoğlu, "Yeni bir gençlik yetişiyor. Onun için son 12 yıl içinde pekçok hizmeti meydana getirdik. Bugün 190 yeni tesisi açıyoruz. 199 gençlik merkezini tamamladık, son açılanlarla birlikte bu rakam 203'e ulaştı. " dedi.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Yeni bir gençlik yetişiyor. Onun için son 12 yıl içinde pekçok hizmeti meydana getirdik. Bugün 190 yeni tesisi açıyoruz. 199 gençlik merkezini tamamladık, son açılanlarla birlikte bu rakam 203'e ulaştı. Gençlerle ilgili olağanüstü hamleler gerçekleştirildi. Türkiye'nin her köşesindeki toplam 190 tesisin açılışını bugün gerçekleştiriyoruz. Gençlerimizle buluşabilmek için bu hizmetlere devam edeceğiz.

"BENİM GENÇLERE ÖNERİLERİM..."

Gelecek yıllar için yeni Türkiye'ye var mısınız? Hepiniz özgüven sahibi olun. Kendinize güvenin, neslinize güvenin. Köklü bir tarihten gelip ebediyete yürüyen gençler yeni yıllara hazırlanmanız için size önerilerim olacak. Özgüven sahibi olun, kendinizi yetiştirin mutlaka düzenli kitap okuyun, Türkiye'nin her köşesindeki gençlerle gönül bağı kurun. Gençleri birbirine kışkırtmak isteyenlere karşı bizim kaderimiz birdir iradesini göstermeye devam edin. Dünyadaki meselelerle ilgilenin; Filistin'deki, Mısır'daki dünyanın heryerindeki meselelerle ilgilenin.

"AŞILMAYACAK KONU YOK"

Bu milletin gençleri Türkiye'nin ve dünyanın heryerinde omuz omuza yürüdüğünde aşılmayacak konu yok. Gençler yeni Türkiye sizin omuzlarınızda yükselecek. Yeni Türkiye'yi inşa etmek için bütün engelleri yıkmaya hazır mısınız?