BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.440,16
HABER /  GÜNCEL

Daum'un transfer listesi çıldırttı!

Daum'la yönetiminin arasının niye açık olduğu ortaya çıktı. Daum öyle bir transfer listesi verdi ki, gören 'bu adam sayı saymayı bilmiyor' diyor!

Abone ol

Fenerbahçe’de üst üste gelen sonuçlar gözleri devre arasına çevirirken, yönetim ile Daum’un arasını açan olayın perde arkasını ortaya çıktı.

Ara transferde takıma iyi bir forvet alınmasını isteyen Daum’a yönetim “Kimi istiyorsun” diye sordu.

Alman hoca en ucuzu 16 milyon Euro olan Higuain, Suarez ve Huntelaar’ın ismini verince ipler koptu!


DAUM FORVETE TAKVİYE İSTEDİ



Habertürk'ten Senad Ok'un haberine göre; Carlos ve Kazım gibi iki oyuncusunu yitiren Christoph Daum, “Forvete takviye istiyorum” dedi.

KİMİ İSTİYORSUN?

Daum’un önerisine olumlu bakan yönetim, “Kimi istiyorsun” diye sordu. Ancak Alman çalıştırıcının istediği isimler herkesi şaşkına çevirdi.

EN UCUZU 16 MİLYON EURO

Daum’un verdiği listenin en tepesindeki isim Real Madrid’in piyasa değeri 28 milyon Euro olarak gösterilen yıldızı Higuain’di!

22 yaşındaki oyuncunun alternatifleri de yönetimi şoka soktu! Ajax’ın bonservisi için 20 milyon Euro istenen golcüsü Luis Suarez ikinci, sezon başında Real adrid’den Milan’a 15.5 milyon Euro karşılığında transfer olan Klaas Jan Huntelaar üçüncü sıradaydı!

DALGA GEÇiYOR!

Hoca bizimle dalga mı geçiyor” diye düşünen Sarı- Lacivertli yöneticiler, Higuain transferinin imkansızlığını gündeme getirdi. Suarez ve Huntelaar için nabız yoklanırken, iki yıldızın “Gelmem” demesi yeni bir adayı ortaya çıkardı.

Alman çalıştırının yeni talebi Dentinho’ydu. Yönetim, sportif direktör Aykut Kocaman’ı görevlendirdi. Bir dönem Real Madrid, Manchester United ve Arsenal gibi devlerin radarına takılan 20 yaşındaki oyuncunun buna karşın ülkesinde kalması kafa karıştırmıştı. Kocaman, oyuncunun 10 milyon Euro’yu bulan maliyeti üzerine frene bastı.

Brezilya’daki temaslarda, Dentinho’nun kulübü Corinthians’ın Avrupa’ya transfer olamayan genç yeteneği Arap kulüplerine satmak için menajerlere yetki verdiği iddiaları kulağa gelince işler iyice karıştı. Bunun üzerine Daum’la görüşen yönetim, “Ara transferde Dentinho’ya bu kadar para vermek büyük risk” bilgisini verdi. 10 milyon Euro’luk maliyeti çok bulan yönetim, son karar olarak 3.2 milyon Euro’ya Gökhan’ı aldı