BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,81
ALTIN 2.513,09
HABER /  SPOR

Daumun gönlündeki ünlü futbolcu

Fenerbahçe dış transferde rotasını İtalya'ya çevirdi !.. Çizme basınında yer alan haberlere göre 2 isimle temasa geçildi

Abone ol

Çizme basını bugünkü haberlerinde sarı lacivertlilerin Milan'dan Seedorf ve Juventus'tan Poulsen'in peşinde olduğunu iddia etti.

Ligtv'nin internet sitesinde yer alan habere göre; İtalyan'ın önde gelen spor gazeteleri Seedorf'u Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Christoph Daum'un çok istediğini ve bu doğrultuda Başkan Aziz Yıldırım'ın Milan Kulübü ile pazarlık masasına oturduğunu yazdı.

İtalyan Kulübünün 10 numaralı formasını giyen Seedorf'un da Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı ve bu hafta içerisinde somut adımların atılabileceği bildirildi. 33 yaşındaki Surinam asıllı Hollandalı; Ajax'ta başladığı futbol kariyerini Real Madrid, İnter gibi ünlü kulüplerde sürdürdü. Seedorf, 2002'den bu yana da İtalyan futbolunun devlerinden Milan'ın formasını giyiyor.

İtalya'dan Fenerbahçe ile ilgili bir diğer haberde ise sarı lacivertlilerin Juventuslu Poulsen için 5 milyon Euroluk bir teklif sunduğu iddia edildi. Danimarkalı futbolcunun da bu teklife sıcak baktığı haberin ayrıntılarında yer aldı. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Poulsen, Juventus'tan önce Kopenhag, Schalke, Sevilla gibi takımlarda oynadı.

Bu arada Aragones ile sözleşmeyi fesh etmenin formüllerini arayan sarı lacivertlilerde Asbaşkan Şekip Mosturoğlu'nun İspanya'ya gittiği ve pazarlıkların son aşamaya geldiği öğrenildi.

Sarı lacivertliler İspanyol Hoca ile yolları resmen ayırdıktan sonra Christoph Daum-Aykut Kocaman ikilisini kamuoyuna açıklayacaklar.

Öte yandan Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Volkan Demirel, görüşmelerin sürdüğünü, çıkacak sonucun herkes için hayırlı olmasını dilediğini söyledi. Volkan ayrıca yeni sezonda takımın başında olacak Daum ile ilgili konuştu.