BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.432,98
GÜNCEL

Darbe Girişimi Gününe İlişkin Yeni Görüntüler (1)

Darbe girişimi sırasında, darbecilerin hedefindeki yerlerden olan Ankara Emniyet Müdürlüğü önünde Foto Film Şube Müdürlüğü görevlilerince kaydedilen görüntüler, Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin darbe davasının ek klasörlerinde yer aldı.

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında, darbecilerin hedefindeki yerlerden olan Ankara Emniyet Müdürlüğü önünde Foto Film Şube Müdürlüğü görevlilerince kaydedilen görüntüler, Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin darbe davasının ek klasörlerinde yer aldı.

Görüntülerde, darbeci askerlerin zırhlı araçlarla Emniyet Müdürlüğü binası çevresinde toplandıkları, zaman zaman ateş açtıkları ve vatandaşların protestosu ile karşılaştıkları görünüyor. Görüntülere zırhlı araçlar içindeki darbeci askerlerin vatandaşlarca protesto edildiği, bu sırada açılan ateş sonucu biri kadın 3 vatandaşın yaralanması yansıyor. Yaralananlar buradan zorlukla uzaklaşırken, yerde bir süre hareketsiz kalan kadın daha sonra yanına gelen vatandaşlarca alınıyor. Görüntüde zırhlı araçlardaki darbecilerin polislere de ateş açtığı görünüyor.

Sitene Ekle