BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  GÜNCEL

Dar gelen kot pantolonları bollaştırmanın püf noktaları nelerdir?

Size olmayan kot pantolonlarınızdan elmaelma.com'un bu haberi sayesinde vazgeçmek zorunda kalmayacaksınız1

Abone ol

Senelerce severek giyindiğiniz ancak hala yeni gibi duran kotlar eminiz ki dolabınızda vardır. Ancak geçen zamanla beraber fiziğinizde de bazı değişimler olmuş olabilir. Mesela eski bedeninizde olmayabilir kilo vermiş veya almış olabilirsiniz. Bu nedenlerden dolayı evdeki kotlarınızı çöpe atmak elmaelma.com sayesinde geride kaldı! Kulağa çılgınca geldiğinin farkındayız ancak sizin için hazırladığımız 4 püf noktayı okuduktan sonra bizce yeniden giymeniz mümkün!

BOL GELEN KOTLAR İÇİN...

1. Yöntem; Sizde bir kaç beden  büyük gelen kotlarınızı kilo verdiğiniz için artık giyemiyor ancak atmayada kıyamıyorsanız o halde yeniden giymeye ne dersiniz? Evet yapmanız gereken şeyse çok basit! Kotunuzu sıcak su ile yıkayın daha sonra kurutucunuzun sıcak ayarına getirin ve kotunuzu kurutun! Nasıl olur diye soracak olursanız kotunuza verdiğiniz ısı kotunuzun ipliklerini biraraya getirecektir. Böylelikle kotunuz sıkışarak küçülecektir sizde dilediğiniz gibi giyebilirsiniz.

2. Yöntem; Ancak büyük gelen kotları küçütlemenin bir diğer yöntemide kotunuzun bel kısmı sadece büyük geliyorsa merak etmeyin onunda çözümü bizde saklı! Terziye gidin vey lastik alın daha sonra aldığınız lastiği kotunuzun beline dikin böylelikle kotunuzun  belini daratmış olacaksınız. Ardından dilediğiniz gibi bir süredir uzak kaldığınız kotu giyerek keyfini çıkarabilirsiniz!

DAR PANTOLONLARINIZIN İÇİNE ARTIK GİREMİYORSANIZ...

1.Yöntem; Öncelikli olarakboş bir sprey şişesinin içerisine ılık su ile doldurun daha sonra doldurduğunuz spreyi kotunuza boşlatın. Daha sonra kotunuzun bir ucundan tutarak çekin ihtiyaç duyduğunuzda tekrar ılık su sıkabilirsiniz.

2.Yöntem; Her ne kadar kulağa çılgınca gelsede bu yöntem gerçekten işe yarıyor! Küvetinizi ılık suyla doldurun daha sonra kotunuzu üzerinize giyin ve küvetin içine oturup suyu çekmesini bekleyin daha sonra küvetten çıktığınızda kotunuzu bir yere asın ve kurumasını bekleyin. Ancak buradaki püf nokta kotunuzu küvetten ıslak çıktıktan sonra herhangi bir kurutucu ile kurutmamak olacaktır. 

Kaynak: elmaelma.com