BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.434,45
HABER /  GÜNCEL

Damsız giremeyince dehşet saçtılar

Yanlarında kız arkadaşları olmadığı için alınmadıkları eğlence merkezine 5 gün sonra tabanca ve bıçakla geldiler...

Abone ol

Bursa'da, yanlarında kız arkadaşları olmadığı için alınmadıkları eğlence merkezine 5 gün sonra tabanca ve bıçakla gelen 5 genç adeta dehşet saçtı. 3'ü müşteri 4 kişiyi yaralayan zanlılar olay sonrası otomobillerini de olay yerinde bırakıp kaçtı.

Merkez Osmangazi İlçesi Kültürpark'ta bulunan bir eğlence merkezine geçen cumartesi gecesi gelen 2 arkadaş, yanlarında kız arkadaşları olmadığı için kapıdaki özel güvenlik görevlisi Murat Aydın tarafından içeri alınmadı.

İçeri girmek için ısrarcı olan 2 kişiye, "Damsız almıyoruz. Burayı terk edin" denildi.

Çıkan tartışmanın ardından sinirli bir şekilde buradan ayrılan 2 kişi, dün gece yanlarına 3 arkadaşlarını daha alarak aynı eğlence merkezine bu kez ellerinde tabanca ve bıçakla geldiler.

Şüpheliler, kendilerini içeri alınmadığı için önce güvenlikçi Murat Aydın'ı sağ bacağından yaraladı.

İddiaya göre daha sonra eğlence merkezine girerek çevreye rastgele ateş edip bıçakla saldıran 5 kişi, burada eğlenen müşteriler 30 yaşındaki Erkan Taşdelen ve 34 yaşındaki Mesut Ay'ı silahla, 30 yaşındaki Erol Öz'ü de bıçakla yaraladı.

Eğlence merkezi savaş alanına dönerken, yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan göğsüne kurşun isabet eden Mesut Ay'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Olay yerinde yapılan aramada 6 boş kovan bulundu.

Çevrede önlem alan polis geldikleri otomobili olay yerinde bırakıp kaçan şüphelilerin kimliğini saptamak ve yakalamak için çalışma başlattı.