BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Damat gelini meğer bu yüzden dövmüş

Geçtiğimiz günlerde Kadıköy'de yaşanan dayak skandalının nedeni belli oldu

Abone ol

İstanbul Kadıköy’de önceki gün damat, tartıştığı gelini önce arabada ardından da düğünün yapılacağı kafenin önünde dövdü. Tarafların silah çekmeye kadar vardığı kavganın nedeni ise damadın halasının sahte bilezik taktığı iddiası...

ailelerinin de tekme tokat birbirine girmesiyle düğün karakolda bitti. Kadıköy Rıhtım Caddesi'nde çevredekilerin şaşkın bakışlarla izlediği olay iddiaya göre şöyle gelişti:

HALAN SAHTE BİLEZİK TAKMIŞ

Damat İ.Ö. ve gelin C.A. düğünün yapılacağı Rıhtım Caddesi üzerindeki kafeye gitmek üzere gelin arabasıyla yola çıktı. Yolda gelin C.A., damada, "Halan nişanda sahte bilezik takmış" dedi. "Benim halam hakkında nasıl böyle konuşursun" diyen damat ile gelin arasında tartışma çıktı. Sinirlerine hakim olamayan damat İ.Ö., geline vurmaya başladı. Damat İ.Ö., düğünün yapılacağı kafenin önünde de geline yumruklarla vurmaya devam etti. Damat İ.Ö., müdahale etmek isteyen gelinin ailesine silah çekti.

DAMAT İNATLA SALDIRDI

İ.Ö.'nün üzerine yürüyen gelin tarafıyla damadın ailesi de birbirine girdi. Gelin ve damadın aileleri yol ortasında tekme tokat kavga ettiler. Bu sırada damat, kendisini sakinleştirmeye çalışan akrabalarının arasından sıyrılarak yerde baygınlık geçiren geline inatla saldırmaya devam etti. Akrabaları ile araya giren vatandaşlar, damadı uzaklaştırma girişiminden sonuç alamadı. Bir süre sonra Kadıköy Rıhtım Polis Merkezi'nden gelen ekiplerin müdahalesiyle kavga son buldu. Damat ve gelinin akrabalarından 10 kişi gözaltına alındı, ifadelerinin ardından serbest bırakıldılar.